Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

danuta_szwajcer 08:18, 24 lip 2014

Pieknie jak zawsze ale zachwycil mnie tez Twoj trawnik Pozdrawiam
Betka 10:24, 24 lip 2014

Dawno nie byłam już się poprawiam
Ślicznie jak zawsze
Pozdrowienia zostawiam
Milka 17:07, 24 lip 2014

Pięknie takie klimaty lubię i też u ciebie suszy nie widać, a przecież temperatury dawały popalić, u nas leje
Robertop 18:04, 24 lip 2014

Aga, Twoje zdjęcia to jak obrazy. Mogłyby zawisnąć w niejednej galerii. Ogród wymiata.
Mam pytanie. Co to za roślinki na pniu w lawendzie wzdłuż alejki?

P.S. Lekcja o Jukach przerobiona
AgnieszkaW 18:43, 24 lip 2014

Jagusiu, Kasiu, Dajano, Iwonko, Alinko, Asiu, Basiu - dziękuję za wizyty i ciepłe słowa z Waszej strony

Alinko, mój wątek otwarty, więc Hortensja w każdej chwili może zajrzeć, tym bardziej że byłam u niej z małą poradą

U mnie dzisiaj deszczyk pada i pada...
Pozdrowienia zostawiam
AgnieszkaW 18:54, 24 lip 2014

Danusiu, jaki tam trawnik, łąka często koszona i tyle, ale ja ją nawet lubię

Betko, ja Cię nie rozliczam z odwiedzin, więc nie musisz się tłumaczyć Wpadaj, kiedy będziesz miała czas i ochotę Ja się cieszę z każdych odwiedzin, wiem też sama po sobie, że na wszystkie odwiedzane wątki brakuje nam czasu. Forum się rozrasta

Irenko, miło mi U nas też pada

Robercie - foty byłyby lepsze, gdybym miała lepszy aparat. Swoich fot nie koloryzuję ani nie obrabiam, wrzucam takie jak zrobię, ale staram się uchwycić odpowiednie "światło", kadr. Dziękuję za uznanie, cieszy mnie to Te roślinki to bukszpany na pniu.

Pozdrawiam serdecznie
akanta 21:05, 24 lip 2014

Ja też wpadłam na piękną dobranockę,pooddychać tym spokojem ,przestrzenią.Nasycić oczy harmonią ,poczuć ciepło kamieni urok roślin no i usłyszeć dzwonienie dzwoneczków bardzo lubianych... rozmarzyć się.A na wschodzie znowu leje,moja lawenda przez to kiepska ...dogorywa.Muszę pomyśleć o zastępstwie.
Madzenka 21:09, 24 lip 2014

Piekne widoki i te kolory!!,
Agnieszko a ta wieeeeeelka kula to sona, bukszpan czy danica?
AgnieszkaW 21:45, 24 lip 2014

Aniu, na Południu też dziś padało, ale już się powoli rozpagadza. lawenda nie lubi deszczu, niestety. Ja już ścinałam lekko swoją, a ty przycinasz ją teraz?

Marzenko, to ocalały od przędziorka świerk gniazdowy Nidiformis, ciekawe, na jak długo... Już go miałam wywalić, bo z jednej strony był łysy (kilka mniejszych nie dało rady przędziorkowi) ale odkąd zaczęłam systematycznie go przycinać - zregenerował się, dbam o niego i go kropię na przędziorki co jakiś czas.
Marta7 22:25, 24 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
na dobranoc i dzień dobry dzisiejszy, niemal śródziemnomorski (pod względem pogody) Jurajski

Cudne krajobrazy! A wiesz że wpadłam do Ciebie i pooglądałam jeszcze raz pierwsze strony Twojego wątku-naprawdę dokonałaś coś pięknego,zdolniacha i pracuś jesteś w dodatku z artystyczną nutką
Pozdrawiam serdecznie