Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Nebel

Ogród Nebel

AlicyaLK 18:04, 24 cze 2013

Wszystko przepiękne jak zwykle! Pozdrawiam cieplutko!, choć u nas zbiera się na burzę
nebel 18:06, 24 cze 2013

Moniika napisał(a)
Oj gorąco, ... Ewus to nie najlepsza pogoda na taką długą trasę... Tym bardziej że dla pasażerów na tylnym siedzeniu będzie to męka po prostu...
Pozdr M

Moniko masz rację i dlatego nie zdecydowałam się na podróż.
Uchylmy rąbka tajemnicy dla innych moimi pasażerami miały być, moje dwa psy.
nebel 18:10, 24 cze 2013

akanta napisał(a)
Wpadłam z rewizytą ,przewędrowałam wraz z rozwojem wątku po ogrodzie obserwując jego przeobrażenia.Wiele się działo ale najbardziej to oczywiste podziwiałam róże i nic nowego nie powiem ,pięknie było poprostu.Zostawiłam pozdrowienia pod jednym z krzaczków róż.

Aniu, dziękuję...
...ale coś w tym jest, ' różę łączą ludzi', nie tylko one oczywiście To zbyt daleko posunięte uproszczenia. ale na razie pozostańmy przy tym Ok
nebel 18:16, 24 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Piekne roze Cudne U nas tez dalej bardzo upalnie i nie da sie nic robic. Pozdrawiam serdecznie

Danusiu, dziękuję i pozdrawiam również, za chwilę odwiedzę inne ogordy i nadrobię zaległości - od piątku miałam awarię internetu

nebel 18:18, 24 cze 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Pooglądałam...róże piękne...a clematisy....pozdrawiam.

Bogusiu tobie również dziękuję za miłe słowa, wiesz to bardzo pomaga
Za chwilę zjawię się również u Ciebie
Pozdrawiam
nebel 18:23, 24 cze 2013

AlicyaLK napisał(a)
Wszystko przepiękne jak zwykle! Pozdrawiam cieplutko!, choć u nas zbiera się na burzę

Alicjo, dziekuję. U mnie wczoraj była burza i dosyć gwałtowe opady, ale na szczęście nie ma żadnych powaznych szkód.
Ewidentna korzyść - nie muszę dzisiaj podlewać Pierwszy dzień, od nie wiem jak dawna?
AlicyaLK 18:28, 24 cze 2013

nebel napisał(a)

Alicjo, dziekuję. U mnie wczoraj była burza i dosyć gwałtowe opady, ale na szczęście nie ma żadnych powaznych szkód.
Ewidentna korzyść - nie muszę dzisiaj podlewać Pierwszy dzień, od nie wiem jak dawna?

u nas takie oberwanie chmury, że siedzę dalej w pracy... okna nam przeciekły, a to niby nowy budynek! ale biło tak deszczem po oknach, że nic nie było widać! Mam nadzieję tylko, że w domu nic nie poniszczyło mi na tarasie
nebel 18:48, 24 cze 2013

Dwie z sześciu, kupionych i posadzonych w zeszłym tygodniu róż

nebel 18:57, 24 cze 2013

A to co juz pokazywałam, 'Jazz'
I to na co jeszcze czekam
'Cubana'

i 'Commpassion', ktos na forum napisał, że sprzedawana jako róża pnąca, ale u mnie też taka nie jest. Za to cudownie pachnie i jest bardzo 'dostojna', chyba to dobre słowo. Długo kwitnie, ale nie ma za wiele kwiatów od razu. Dla mnie jest taka - ma w sobie niesamowicie dużo gracji
nebel 19:03, 24 cze 2013

AlicyaLK napisał(a)

u nas takie oberwanie chmury, że siedzę dalej w pracy... okna nam przeciekły, a to niby nowy budynek! ale biło tak deszczem po oknach, że nic nie było widać! Mam nadzieję tylko, że w domu nic nie poniszczyło mi na tarasie

Alicjo dobrze wiem, o czym napisałaś. Dokladnie tak to wygląda. Chyba, niestety musimy się czegoś takiego spodziewać. Bo przygotować się, raczej nie da?