Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

boguslawa_ma... 13:34, 09 kwi 2014

Słyszę że Ela przez Warszawe jechałaNie chciała posiedzieć ,trzeba było drzwi na klucz....
to tylko mnie trudno wygonić
malgorzata_s... 17:04, 09 kwi 2014

Dzisiaj zimno jak w lodówce. Podobno po górach posypało. Deszcz potrzebny bardzo ale ziąb niekoniecznie Buziam.
Bogdzia 19:50, 09 kwi 2014

Ale macie do siebie bliziutko , co to za odległośc? Ja do nikogo nie mam tak blisko.
bociek 19:51, 09 kwi 2014

Kasiu, nie bij, ale wroce jeszcze do kwestii trawek w buksikach. A takie cos Ci nie lezy????

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/180-chelsea-flower-show-2011-zlote-medale-najlepsze-show-garden/photos

To hakone wlasnie Mnie sie strasznie ta kompozycja podoba

Ale to tak tylko, kieruj sie intuicja i wlasnym gustem.
Madzenka 21:39, 09 kwi 2014

Kindzia tylko mi nie mow, że Gospel czerwona...zamówiłam ją jako purpurową......
anna_g 21:48, 09 kwi 2014

Kindzia napisał(a)

Astrów w ogóle nie mam zamiaru pikować. Od razu do ziemi. Wystarczająco się nadłubałam z cyniami. I tak resztę do ziemi wsadziłam, rosną na razie, do pierwszego przygruntowego przymrozku.
Te cynie popikowane musiałam do Zabrza przywlec, bo co z nimi miałam zrobić...a ile się nasłuchałam, że każe mu wozić tam i nazad...
Zresztą astry marnie mi wyszły, spróbuję najwyżej jeszcze potem prosto do gruntu...

No toś mnie pocieszyła tymi astrami - też je zostawiam. No normalnie nie mogę... jak sobie wspomnę te moje zeszłoroczne parapety to ja zupełnie nie wiem jak to było możliwe... w tym roku więcej kupuję wieloletnich roślin i jakoś nie mam ochoty na jednoroczne... zresztą w razie czego to kupię... wiele ich nie będę potrzebowała... Ale pomidory to dzisiaj wsadziłam w doniczki wieksze... uffff... bo już myślałam, ze będą owocować w tej paletce

Spotkanko z Elą na pewno super - pozytywna Dziewczyna to jest

U mnie zimno jak pieron... brrrr... deszcz ok - ale zimno, fuj...

Uśmiałam się jak sobie wyobraziłam jak wozicie tam i nazad te cynie już sobie wyobrażam minę mojego eMa jakbym mu powiedziała, że jeździmy z kwiotkami

Co zdecydowałaś z różą - Indgrid czy Gospel??? W porównaniu z Ingrid to Gospel jest faktycznie bardziej purpurowa niż czerwona
Kindzia 10:30, 10 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Słyszę że Ela przez Warszawe jechałaNie chciała posiedzieć ,trzeba było drzwi na klucz....
to tylko mnie trudno wygonić

Pierwszy raz, to uważnie jechała, dlatego wolniej
Nie mogłam na klucz, była umówiona
Już nie przesadzaj, wcale Cię nie wyganiam Przyjedziesz raz na ruski rok, to musisz swoje odsiedzieć.
Kindzia 10:33, 10 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dzisiaj zimno jak w lodówce. Podobno po górach posypało. Deszcz potrzebny bardzo ale ziąb niekoniecznie Buziam.

Dzisiaj jeszcze gorzej na dworze, a ja plany z oknami na dzisiaj w Zabrzu miałam...nici z tego. W sobotę trzeba w Pszczynie myć, mam nadzieję, że przestanie padać. Nowe firanki mam, chyba mnie pokręci jak się nie da myć

I jeszcze po tą różę chciałam jechać...najwyżej po świętach dopiero pojadę. Muszę do pani zadzwonić i sobie zaklepać, żeby mi nie wykupili
Kindzia 10:35, 10 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Ale macie do siebie bliziutko , co to za odległośc? Ja do nikogo nie mam tak blisko.

Bogdziu, to, że mamy blisko, jeszcze nie zanaczy, że się ciągle spotykamy...jeszcze czasu potrzeba
Tu, na Śląsku miasto koło miasta, dlatego te odległości takie. Niestety, to skupisko miast ma wiele złych stron
Kindzia 10:39, 10 kwi 2014

bociek napisał(a)
Kasiu, nie bij, ale wroce jeszcze do kwestii trawek w buksikach. A takie cos Ci nie lezy????

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/180-chelsea-flower-show-2011-zlote-medale-najlepsze-show-garden/photos

To hakone wlasnie Mnie sie strasznie ta kompozycja podoba

Ale to tak tylko, kieruj sie intuicja i wlasnym gustem.

Bociuśka...ja Cię na prawdę lubię jak nie wiem co... Mnie się podoba i mi leży, ale tam nie ma na takie poduchy miejsca...hakonki dupska mają wielkie, mnie coś smukłego tam się tylko zmieści. Kulaski świeżoki przycięte, chcę je większe puścić, gdzie mi się tak hakonki zmieszczą...teraz jest może z 50-60 cm odległości między nimi...widziałaś molinię Dauerstrahl??? Może to???