Moje już wszystkie hortki zaczęły, nie tylko limki Nawet ta, którą od Gierczusi dostałam, się szykuje Muszę vanilki w przyszłym roku dość wysoko puścić, słabo je widać.
Wiesz co Danusiu...nie jest jakaś okazała, i liście ma bardzo jasno zielone, ale pachnie
Jeżówki na prawdo warto. Jak już zaczną, kwitną nieprzerwanie do późna.
W niedzielę było piekielnie gorąco, u nas mało cienia. U Ciebie zaczarowane zakątki, dużo drzew, przyjemnie. Jest gdzie posiedzieć w upale. U nas tylko taras zacieniony.
Ta ciemniejsza to Secret Passion i Southern Belle (bardzo podobne są jak dla mnie, nie rozróżniam ich), ta majtkowa też pełna będzie, one tak zaczynają, to Secret Romance.
Jak to co? Myślałam, że poznasz, bo kupowałaś takie To Louise Odier Dla mnie to też cudo Jakby jeszcze większe kwiaty miała....
U nas też żab zatrzęsienie
Dobrze, że chociaż masz gdzie nogi ochłodzić, zawsze to coś. My, mimo, że 5 min. samochodem zalew mamy, siedzimy na ogrodzie, ale trzeba by się wybrać popływać, w naszych basenach trudno
Teraz to na prawdę wszystko kwitnie, rozrasta się szybko, a tak bardzo czekałam aż się rozrośnie Dobrze, będzie co rozdawać O irysach dla Ciebie pamiętam
Basenu nie mam - ale w łazience mam prysznic i duuużą wannę - namiastka basenu, a i składać i rozkładać nie trzeba A tak już na serio to siem zakochałem w Twoich jeżówkach