Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 15:10, 22 lip 2014

Urszulla napisał(a)
Basen, lilie i limki idealny czas na wypoczynek. Macham do zobaczenia

Moje już wszystkie hortki zaczęły, nie tylko limki Nawet ta, którą od Gierczusi dostałam, się szykuje Muszę vanilki w przyszłym roku dość wysoko puścić, słabo je widać.

Ja też macham
Kindzia 15:10, 22 lip 2014

Donia72 napisał(a)
Milego urlopowania

Dziękuję Doniu
Kindzia 15:14, 22 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Lilie Kasiu mamy takie same jak widze, ale tej białej w ciapki nie mam a jest sliczna Piekny zapach teraz w ogrodzie. Masz bardzo ładne jeżówki Basenu zazdroszcze, musze w przyszlym roku pomyslec U mnie chociaz duzo cienia wiec jakos dajemy rade, ale dzis to chyba rekord temperatury bedzie. Ufff , udanego urlopu Pozdrawiam

Wiesz co Danusiu...nie jest jakaś okazała, i liście ma bardzo jasno zielone, ale pachnie

Jeżówki na prawdo warto. Jak już zaczną, kwitną nieprzerwanie do późna.

W niedzielę było piekielnie gorąco, u nas mało cienia. U Ciebie zaczarowane zakątki, dużo drzew, przyjemnie. Jest gdzie posiedzieć w upale. U nas tylko taras zacieniony.

Dziękuję
Milka 15:19, 22 lip 2014

Normalnie przepiękny busz
już urlop, cała szczęśliwa pewnie jesteś
Kindzia 15:20, 22 lip 2014

Kasik napisał(a)

Kasia- ta pełna jak ma na imię

Podobną kupiłam , ale nie mieli nazw. Jeszcze u nas nie dorośli, by nazywać to co sprzedają. Buziaki

Ta ciemniejsza to Secret Passion i Southern Belle (bardzo podobne są jak dla mnie, nie rozróżniam ich), ta majtkowa też pełna będzie, one tak zaczynają, to Secret Romance.

Gabrysia_ 15:21, 22 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Kasiu...no musiałam zacytować...piękne jeżówki...chyba masz różne tam posadzone?
Ja też sobie kupiłam kilka sztuk
Kindzia 15:26, 22 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu co za cudo u mnie wkleiłaś? Jakie to róźe?

U mnie na osiedlu w co drugim ogródku stoją baseny Ja nogi zwykle chłodzę w sadzawce przy ścianie wodnej i obserwuję moje żaby !

Jak to co? Myślałam, że poznasz, bo kupowałaś takie To Louise Odier Dla mnie to też cudo Jakby jeszcze większe kwiaty miała....

U nas też żab zatrzęsienie

Dobrze, że chociaż masz gdzie nogi ochłodzić, zawsze to coś. My, mimo, że 5 min. samochodem zalew mamy, siedzimy na ogrodzie, ale trzeba by się wybrać popływać, w naszych basenach trudno

Kindzia 15:28, 22 lip 2014

Bogdzia napisał(a)
Piękny kwitnacy busz. Lilie niektóre mam takie same ale nie wszystkie. Pozdrówka.

Teraz to na prawdę wszystko kwitnie, rozrasta się szybko, a tak bardzo czekałam aż się rozrośnie Dobrze, będzie co rozdawać O irysach dla Ciebie pamiętam
Kindzia 15:29, 22 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Zasnę w nieświadomości....

Ograniczam się z komputerem w czasie urlopu...chyba, że lać będzie, ale nie chce. Mimo prognoz. Susza okropna
Sebek 15:32, 22 lip 2014

Basenu nie mam - ale w łazience mam prysznic i duuużą wannę - namiastka basenu, a i składać i rozkładać nie trzeba A tak już na serio to siem zakochałem w Twoich jeżówkach