Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

danuta_szwajcer 13:10, 20 lip 2014

Lilie Kasiu mamy takie same jak widze, ale tej białej w ciapki nie mam a jest sliczna Piekny zapach teraz w ogrodzie. Masz bardzo ładne jeżówki Basenu zazdroszcze, musze w przyszlym roku pomyslec U mnie chociaz duzo cienia wiec jakos dajemy rade, ale dzis to chyba rekord temperatury bedzie. Ufff , udanego urlopu Pozdrawiam
Kasik 14:06, 20 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Kasia- ta pełna jak ma na imię

Podobną kupiłam , ale nie mieli nazw. Jeszcze u nas nie dorośli, by nazywać to co sprzedają. Buziaki
Madzenka 14:35, 20 lip 2014

Kasiu co za cudo u mnie wkleiłaś? Jakie to róźe?

U mnie na osiedlu w co drugim ogródku stoją baseny Ja nogi zwykle chłodzę w sadzawce przy ścianie wodnej i obserwuję moje żaby !
Bogdzia 21:21, 20 lip 2014

Piękny kwitnacy busz. Lilie niektóre mam takie same ale nie wszystkie. Pozdrówka.
Madzenka 00:08, 21 lip 2014

Zasnę w nieświadomości....
anna_g 09:48, 21 lip 2014

Kindziula piękne kfiatuchy. Pięknie już Ci kwitną hortki. Moje jednak postanowiły zakwitnąć też na razie male bo małe ale mają pączki. Nie martwi mnie to - będą dłużej Obecnie jestem zakochana w jeżówkach (miałaś rację) i gościach którzy te jeżówki odwiedzają Już wiem że jeżówki u mnie będą na zawsze. Twoje lilie cudne, i jeżówy też.
Ostróżki mi zakwitają drugi raz ale coś dziwnie wyglądają ich liście - jakby mączniak. Pani na targu ma już ostróżki ale jeszcze nie kwitły więc nie wiem jakie kolory (a tak na słowo to jej nie wierzę) - jak będą białe to Ci dam znać
Jeszcze Ci chcialam powiedzieć, że miałaś rację co do Novalis - jest przepiękna (tutaj nie ma dyskusji) ale po deszczu wygląda kiepsko...
I mam pytanko - jak Ci się sprawują na tym upale i Twoje patelni Lime Marmoladki? Bo się zastanawiam czy na tą swoją niedokończoną rabatę zamiast wrzosów nie dać właśnie ich.
Buziole
boguslawa_ma... 18:32, 21 lip 2014

Kasiu ale jeżówki mają kwiatów,u mnie tak po jednym lub dwa
Miłego urlopu
JulkAd 18:33, 21 lip 2014

Jak pogoda dzisiaj? Dalej basenowa?....pozdrówka
Kindzia 15:03, 22 lip 2014

Donia72 napisał(a)
Ale masz fajnie Co ja bym dala, zebym mogla sie tak popluskac

Wierzę Ci. Jeszcze niedawno nie miałam klimy w pracy i też codziennie tęskniłam za basenem.
Kindzia 15:07, 22 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Te kolorki do mnie przemawiają...jeżówki cudne, chyba poszukam takich w następnym sezonie....zazdroszczę basenu, odpoczywaj

Te sadzone w zeszłym roku po 3 sztuki z każdego koloru, ładnie się rozrosły. Bardzo długo kwiat się utrzymuje Lubię na nie patrzeć
Basen i robota się nie wykluczają Dzisiaj wszystkie okna na dole załatwione Basen też zaliczony
Taki basen,jak teraz mamy rozłożony, u Was też się zmieści Ma ze 2 metry, Grzesiu mówi na niego brodzik. Ale ja się spokojnie położę i opalać się jest wygodnie