Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 09:27, 21 cze 2013

Madzioskoczek napisał(a)
Dziękuję ślicznie.
W nagrodę moja jedyna różyczka - Ingrid Bergman (szkoda, że nie możesz jej powąchać )

Ale piękność Madziulku!!!
Dziękuję
Kindzia 09:28, 21 cze 2013

I żeby mi za dobrze nie było do pracy wracam...póki jeszcze temperatura nie ugotowała mi wszystkiego
Mala_Mi 12:04, 21 cze 2013

Tez u nich nie kupowałam, ale widać ze solidni i sadzonki ładne... zakwitną ci jeszcze w tym roku Tylko trochę później A za rok dadzą czadu.... wypatrzyłam tam inne ostróżki.... kurde może się też skusze
Kindzia 13:53, 21 cze 2013

asc napisał(a)
Tez u nich nie kupowałam, ale widać ze solidni i sadzonki ładne... zakwitną ci jeszcze w tym roku Tylko trochę później A za rok dadzą czadu.... wypatrzyłam tam inne ostróżki.... kurde może się też skusze

Zakwitną??? Rewelacyjnie!
A ja się wcale nie dziwię, że Cię kuszą...te ceny mają fajne
Przed chwilą zamówiłam jeszcze odętki białe, też nie znam sklepu...ale na al mają dobre opinie i ceny też superowe. Zobaczę jak przyjdą, pokażę i ocenimy. Wiele nie ryzykowałam
TheMagda 14:18, 21 cze 2013

Kasieńko ośmieliłam się i także kupiłam tam roślinki- ostróżki i jeżówki. Czyli klasycznie się po Tobie pomówiłam.
Jak byłam mała i ktoś się po mnie pomawiał to mama mówiła, abym się nie martwiła aby się nie denerwować, bo jak ktoś kupuję to co ja to znaczy, ze mam gust
Mam nadzieję, że też tak podejdziesz do tego, jak mawia mama
Kindzia 17:42, 21 cze 2013

TheMagda napisał(a)
Kasieńko ośmieliłam się i także kupiłam tam roślinki- ostróżki i jeżówki. Czyli klasycznie się po Tobie pomówiłam.
Jak byłam mała i ktoś się po mnie pomawiał to mama mówiła, abym się nie martwiła aby się nie denerwować, bo jak ktoś kupuję to co ja to znaczy, ze mam gust
Mam nadzieję, że też tak podejdziesz do tego, jak mawia mama

Coś Ty, Madziulka Specjalnie podałam link do tego sklepu, na prawdę warto i takie ceny korzystne.Nie widziałam nigdzie taniej i dlatego spróbowałam tam. A skoro warto, to korzystajcie. Ja też pytam na forum o sprawdzone sklepy, tak mi Ania rzeszowska sklep z różami podała. Kupiłam u nich i znowu dzisiaj zamówiłam.
Teraz zamówiłam odętki z zupełnie nieznanego mi sklepu...cena też coś koło 3 zł !!!! I zobaczymy czy warto Wam polecić
Niech Ci rosną na zdrowie
TheMagda 17:57, 21 cze 2013

Kindzia napisał(a)

Coś Ty, Madziulka Specjalnie podałam link do tego sklepu, na prawdę warto i takie ceny korzystne.Nie widziałam nigdzie taniej i dlatego spróbowałam tam. A skoro warto, to korzystajcie. Ja też pytam na forum o sprawdzone sklepy, tak mi Ania rzeszowska sklep z różami podała. Kupiłam u nich i znowu dzisiaj zamówiłam.
Teraz zamówiłam odętki z zupełnie nieznanego mi sklepu...cena też coś koło 3 zł !!!! I zobaczymy czy warto Wam polecić
Niech Ci rosną na zdrowie

Dziękuję dobra duszyczko.
Jak przyjdą to sfocę
Kindzia 18:01, 21 cze 2013

TheMagda napisał(a)

Dziękuję dobra duszyczko.
Jak przyjdą to sfocę

To jest oczywistość
Celina 19:06, 21 cze 2013

Kindzia 19:17, 21 cze 2013

Celina napisał(a)

Cieszę się, że jesteś, chociaż na chwilkę