Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 19:36, 27 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Ale cudnie Ci juz kwitną Ale niezle Cie podtopiło Juz ma byc w koncu słonko to szybko wyschnie. A parking zalany znam bo parkuje jak bywamLubie bardzo pospacerowac po parku i zagrodzie Pozdrawiam

Ciekawe tylko czy niebieskie zostaną Do tej pory, mimo zakwaszania, były typowe Red Barony
Zaraz zacznie się czas lilii, oooo tez je bardzo lubię. U Ciebie będzie co oglądać znowu.
Od żubrów do mnie jest 6 -7 km...
Kindzia 19:38, 27 cze 2013

popcarol napisał(a)
wow, jakie lilie! i horti!!
Czekamy na słonko!!
pozdrawiam!

U nas się już przedarło I nie puszczę go od siebie tak szybko Cieszę się, że znowu upałów nie będzie. Te dwadzieścia parę stopni mi bardzo odpowiada
To pionierzy, lilie u mnie jeszcze trochę...
eliza3 20:13, 27 cze 2013

Kasiu, pogoda była dzisiaj bardzo dobra na sadzenie i przesadzanie, nie za gorąco, bez opadów... ziemia troszkę jeszcze mokra, ale jutro będzie idealnie, więc życzę Ci udanego sadzenia i miłego pobytu w Pszczynie, bo zapewne jedziesz
Kindzia 20:32, 27 cze 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu, pogoda była dzisiaj bardzo dobra na sadzenie i przesadzanie, nie za gorąco, bez opadów... ziemia troszkę jeszcze mokra, ale jutro będzie idealnie, więc życzę Ci udanego sadzenia i miłego pobytu w Pszczynie, bo zapewne jedziesz

Jadę Elu. Trochę sadzenia mam, ale jeszcze sprzątanie mnie czeka, wszystko,co woda rozwlekła leży...
Właśnie na to liczę, że nie ma już błocka, powinno wsiąknąć, sadzić się da

Dzięki za życzenie
siaaska 23:00, 27 cze 2013

Rysióweczko jak tylko usłyszałam że Pszczynę zalało pomyslałam o Tobie... Biedne te Twoje kwiatuszki ale niestety na pogodę żadnego wpływu nie mamy ale człek może się załamać jak tak się stara a tu w jeden dzień takie straty. Całe szczęście że domu nie załao. Kuzyn mężą w Czechowicach miał zalene piwnice, mieszka niedaleko dworca a ten był kompletnie zaklany

Piszesz ze dzisiaj już słoneczko a u mnie dalej deszczowo... Coś to lato nie takie jak powinno być
Pozdrawiam

Ciesze się że znowu się spotkamy
Kindzia 09:53, 28 cze 2013

siaaska napisał(a)
Rysióweczko jak tylko usłyszałam że Pszczynę zalało pomyslałam o Tobie... Biedne te Twoje kwiatuszki ale niestety na pogodę żadnego wpływu nie mamy ale człek może się załamać jak tak się stara a tu w jeden dzień takie straty. Całe szczęście że domu nie załao. Kuzyn mężą w Czechowicach miał zalene piwnice, mieszka niedaleko dworca a ten był kompletnie zaklany

Piszesz ze dzisiaj już słoneczko a u mnie dalej deszczowo... Coś to lato nie takie jak powinno być
Pozdrawiam

Ciesze się że znowu się spotkamy

Też się cieszę

Przerąbane...

I znowu u nas dzisiaj pada !!!

Nie mam siły do tej pogody...
atena35 10:38, 28 cze 2013

Miłego weekendu, może się poprawi
Mala_Mi 11:02, 28 cze 2013

Odętki całkiem fajne.. bujną ci szybko.... one z tych co się nie lenią..byle tylko słonko dostały
Jeżówki śliczne.. i dorodne. Kupowane tam gdzie ostróżki?
Kindzia 11:22, 28 cze 2013

atena35 napisał(a)
Miłego weekendu, może się poprawi

Byle tylko woda nie stała Tosiu, to nawet w deszczu sadzić muszę
Kindzia 11:25, 28 cze 2013

asc napisał(a)
Odętki całkiem fajne.. bujną ci szybko.... one z tych co się nie lenią..byle tylko słonko dostały
Jeżówki śliczne.. i dorodne. Kupowane tam gdzie ostróżki?

Plac mam, niech bujają
Przecież musi być wreszcie...

Tak, jeżówki też u nich, dorodne Mam nadzieję, że ich nie udusiła wielka woda