Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

Mathildis 10:53, 02 lip 2014

Tarnina napisał(a)
Rety nadrabiam zaległości... chwilke mnie nie było i już tracę wątek...

Zakupy śliczne, szkoda tylko, że nie mówiłaś... u mnie różowych tawułek arendsa od groma... mogłam sie podzielić... ale to dopiero na jesieni będe coś z nimi robić... To czarne cudo naprawdę ciekawe...

Macham z chatki baby jagi...

aż tak dużo się nie działo.. zdjęcia oglądaj
Mathildis 11:03, 02 lip 2014

Dziewczyny miałam wczoraj niesamowitych gości ... tzn są już od kilku dni, ale do tej pory tylko je słyszałam a wczoraj mogłam pooglądać i to z dość bliska... teraz muszę troszkę popracować, ale po południu na pewno wrzucę zdjęcia
polinka 11:06, 02 lip 2014

Czyżby Matylda z dziećmi?
Nallar 11:06, 02 lip 2014

Mathildis napisał(a)
Dziewczyny miałam wczoraj niesamowitych gości ... tzn są już od kilku dni, ale do tej pory tylko je słyszałam a wczoraj mogłam pooglądać i to z dość bliska... teraz muszę troszkę popracować, ale po południu na pewno wrzucę zdjęcia

Ruda mama z dziećmi?
Toszka 11:07, 02 lip 2014

Mathildis napisał(a)

Masz rację Ewo Fire$Ice w porównaniu do innych host tak jakby stała w miejscu - ona ogólnie jest dość niska i nie rozrasta (rozmnaża) się tak szybko jak inne. W tym roku spróbuję zebrać nasiona i pokombinować wiosnę... chociaż siewy zawsze marnie mi wychodzą

Fire&Ice to rewers Patriota, który bardzo ładnie przyrasta i jest bezproblemowy (jak dla mnie to on nawet za bardzo przyrasta
majkel0326 11:28, 02 lip 2014

Ania, wpadlam z rewizytą do Cebie. Ciekawy Twój ogród w lesie, podoba mi się. Hosty masz cudne, nie mogę się doczekać kiedy moje takie będą Zdjęciami zakupów narobilaś mi ochoty na wycieczkę do szkólki, dawno nie bylam Zajrzę jeszcze do Ciebie, milego dnia
gierczusia 14:12, 02 lip 2014

Mathildis napisał(a)

Masz rację Ewo Fire$Ice w porównaniu do innych host tak jakby stała w miejscu - ona ogólnie jest dość niska i nie rozrasta (rozmnaża) się tak szybko jak inne. W tym roku spróbuję zebrać nasiona i pokombinować wiosnę... chociaż siewy zawsze marnie mi wychodzą

Jak Tobie wpadło na myśl żeby siać hostę to juz oznacza wyższy poziom wtajemniczenia ... Dasz radę .. Zresztą dla takiego cudeńka jak Fire & ice warto troszku pokombinować ... Buziaki
Mathildis 17:19, 02 lip 2014

No i już wiem, że znów dziś w ogrodzie nie podziałam pracę przed chwilą skończyłam a jeszcze czaka mnie wizyta na poczcie i serwisowanie pieca centralnego ...

Wiewiórkowi goście jeszcze nie zaglądają i zaczynam się martwić bo Matyldy nie było już 3 dni... mam nadzieję, że wkrótce się pokaże ...

U mnie zawitała sowa uszata Młode uczyło się latać lub polować i przydzwoniło w moją bramę garażową, oszołomiona pozwoliła do siebie dość blisko podejść i obfocić. Mama (chyba) czekała na pobliskim drzewie i nawoływała.
kilka zdjęć teraz reszta wieczorem

Miała przepiękne pomarańczowe oczy.

cdn.
polinka 17:20, 02 lip 2014

O jej, jakie cudo. Warto było czekać na fotki Mam nadzieję, że młoda sówka wróciła do mamy?
Nallar 17:30, 02 lip 2014

Mathildis napisał(a)

U mnie zawitała sowa uszata Młode uczyło się latać lub polować i przydzwoniło w moją bramę garażową, oszołomiona pozwoliła do siebie dość blisko podejść i obfocić. Mama (chyba) czekała na pobliskim drzewie i nawoływała.
kilka zdjęć teraz reszta wieczorem

cdn.

Ale puchate cudo.