Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

ewa004 20:42, 28 cze 2014

Ile mogłam to nadrobiłam ale wszystko ...nie da rady
Obiecuje że będę częściej zaglądać żeby takich zaległości nie mieć
Pozdrawiam
Mathildis 22:32, 29 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Matylda jak bedziesz dzieliła to ja bym reflektowała na ta pierwszą , dogadamy się bliżej jesieni
Ładne zakupy byłaś w Dobrympolu ?? jestes zadowolona ?? czytałam ze sie dzisiaj wybierasz i gdybym nie miała akurat wnuczusia u siebie to też bym sie tam wybrała ,zeby sie z Tobą spotkac i poznaćale niestety siła wyższa ,,,ale moze jeszcze będzie okazja

Hosta dla Ciebie zaklepan. W Dobrympolu byłam i jestem zadowolona, chociaż najpierw troszkę się bałam o ceny więc wybierałam ostrożnie roślinki... summa sumarum kupiłam za mało i muszę pojechać jeszcze raz
Szkoda, że nie udało Ci się wybrać, więc może w najbliższym czasie? Może Alisonkowi też będzie pasować.
Mathildis 23:48, 29 cze 2014

admete napisał(a)
Nadrobiłam

Uśmiałam się jak nie wiem

Aniu tez mam ta roślinkę na liście

Gdzie kupowałaś swoją?
Gdzieś stacjonarnie?

Też się dołączam do pytania

---------------------

Zakupy superowe .

Pochwalę jeszcze Twoją trawkę i pomału płaczę nad moją która marnieje w oczach - trza się za nią brać

Aniu pięknie u Ciebie

Świecznice kupiłam przez Alledrogo sklep Albamar - z zakupów byłam zadowolona , ale niestety świecznicy u nich na aukcjach już ma...
Mathildis 23:49, 29 cze 2014

Alisonek napisał(a)

pewnie Ci w głowie było to brazyljskie Rio przez ten mundial

Mathildis 23:55, 29 cze 2014

Margarete napisał(a)
Aniu- dawno mnie u ciebie nie było, cofnełam i nadrobiłam troche chociaz obrazków z twojego leśnego zakątka, ja mam las tuz za płotem i tago mi wielu zazdrości a co dopiero jak bym miała na swoim terenie taki las jak twój.....i świetnie do niego pasuja twoje nasadzenia, z reszta piszesz o tym. Hosty masz tez piekne, hortensji ogrodowych zazdroszczę, mam 3 sztuki i żadna w tym roku nie zabiera sie za kwitniecie, mam tez kilka innych na szczęście - bukietowych i drzewiastych i te maja paki.

Matylda sliczna w kazdym ujęciu i fajnie że będzie przychówek
Pozdrawiam ciebie i Matylde !

Patrząc z perspektywy opadających igieł, lepiej jednak pod lasem niż w lesie
Z nasadzeniami się staram, ale co jakiś czas dopadają mnie wątpliwości, czy jest dobrze... dlatego pozytywne opinie są bardzo budujące - dziękuję.
Mathildis 00:08, 30 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Z komarami poczytałam.... jesteście niemożliwe... Zielona rzuciła hasło roku Aż eMusiowi przeczytałam.. dobry żart i riposta w cenie
Tak jak i metamorfozy..ale i tak zachwyciły mnie 3 hosty, żółte w środku i ciemnozielony margines. Doczytałąm .. to Fire &Ice .. jest piękna i ta do podziału też Nie mam takiej..
Synuś.. nie ma egoistycznego podejścia, jest po prostu szczery.. i zaskarbił sobie moją sympatię
Twoje wiewiórki to mistrzostwo świata absolutne.. i Twoja obserwacja nimi te na to miano zasługuje Będą młode Matyldy Jeż sie nei mogę doczekać
Doczytałam.. już jesteś ciocią wiewiórkową
I nie wiem czym sie bardziej zachwycać paznokciami czy kaloszkiem
Świecznica ma niespotykany kolor..
Krosa Regal polecam Mam ale do podziału sie jeszcze nie nadaje

Bagażnik z zakupami wypasiony. daj znak jak już posadzisz

Z komarami chwilowo się uspokoiło, a w razie czego zaopatrzyłam się w środek dzięki któremu jestem dla tych bestyi niewidoczna
Tę do podziału mogę Ci wysłać... będzie jeszcze u Ciebie miejsce dla niej???
Synka kocham miłością bezgraniczną i jak na razie dobrze się dogadujemy... i mam nadzieję, że tak zostanie

I nawet paznokcie dojrzałaś... kaloszki to pierwszy zakup do ogrodu jaki poczyniłam tak było wszystko zarośnięte, że można było spacerować tylko w kaloszkach

Kross regal już kupiłam, ale też malutka z 3 lata poczekam aż pokaże co potrafi...

Dzięki za wizytę
Mathildis 00:14, 30 cze 2014

ewa004 napisał(a)
Ile mogłam to nadrobiłam ale wszystko ...nie da rady
Obiecuje że będę częściej zaglądać żeby takich zaległości nie mieć
Pozdrawiam

Zapraszam, miło Cię będzie gościć
malgorzata_s... 14:47, 30 cze 2014

Dawno nie byłam a tu takie cudowności Żpurawki , hosty, hortensje i wszystko cudne i zdrowe I ciocia wiewiórkowa Pozdrawpiam
gierczusia 17:36, 30 cze 2014

Matyldy szukałam tak długo aż znalazłam .. Muszę się zdoktoryzować jak długo trwa ciąża u wiewiórek ... Moja jaszczura też spodziewa się młodych .. Zrobimy imprezkę na pępkowe

Szkoda ,że ie pisałaś ,że chcesz tawułkę arrendsa bo mogłabym bez problemu podzielić

Buziaki

Ps. Napisałam Ci u siebie ,że dyskusja o walce opuchlak kontra nicień odbyła się w realu...
Mathildis 20:45, 30 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dawno nie byłam a tu takie cudowności Żpurawki , hosty, hortensje i wszystko cudne i zdrowe I ciocia wiewiórkowa Pozdrawpiam

czy cudne to pewna nie jestem, ale odpukać na szczęście zbyt wielu szkodników i chorób u mnie nie ma i roślinki ładnie rosną
Muszę Ci się częściej przypominać żebyś zaglądała