Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

elzbieta_g 21:59, 25 lip 2014

Mathildis napisał(a)

Naprawdę się Wam podoba??? Bo ja czasami nie wiem czy w ogóle zdjęcia wrzucać bo takie mi się wszystko nijakie wydaje....
Wiem, że Matylda jest popularna więc chociaż na nią u mnie popatrzeć możecie

nie pisz takich głupot takie drzewa to moje marzenie ale już nie posadzę bo do starości mi takie nie urosną a chociaż miejsce mam: ale to tak jest że nie docenia się tego co się ma a inny co nie ma to zazdrości...pozytywnie oczywiście
Mathildis 22:04, 25 lip 2014

Zielona napisał(a)

Aniu. Już kiedyś zwróciłam uwagę na podobny Twój wpis o tym, że "przynajmniej Matylda popularna". Może się narażę, ale wierz mi, że mnie Matylda nie rusza. Owszem, pierwsze fotki były dla mnie ciekawe, ale teraz... Matylda się nie zmienia, ale Twój ogród tak. Dlatego tu zaglądam. A Twój ogród na pewno nie jest nijaki. Masz wbrew pozorom trudny teren. Musisz dopasować się do miejsca, w którym mieszkasz, bo nie da się ominąć tego, że narzuca ono charakter. Ale to też wielki plus. Bo powstający ogród jest niepowtarzalny, wpisany w naturę, ale nie konkurujący z nią. Kiedyś pokazywałam Tobie ogród Joanny, której bloga czytam od 2010 roku. Nawet wkleiłam Tobie fotkę clematisa pnącego się po pniu, pamiętasz? To ogród jak Twój - wpisany w las... Zajrzyj tam, bo ostatni wpis jest właśnie o ogrodzie.
http://mygreencanoe.blogspot.com/

Tym bardziej mówię przyjedź
Idę czytać... zdjęcia Anabellek na początku już mi się podobają
AgnieszkaW 22:10, 25 lip 2014

Aniu, ależ pięknie i klimatycznie zrobiło się w Twoim ogrodzie. Wykonałaś kawał tytanicznej pracy, która dała spektakularne efekty
Mathildis 22:11, 25 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

nie pisz takich głupot takie drzewa to moje marzenie ale już nie posadzę bo do starości mi takie nie urosną a chociaż miejsce mam: ale to tak jest że nie docenia się tego co się ma a inny co nie ma to zazdrości...pozytywnie oczywiście

takie pewnie nie, ale prawie to już całkiem możliwe
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz - ja bym posadziła
Mathildis 22:14, 25 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Aniu, ależ pięknie i klimatycznie zrobiło się w Twoim ogrodzie. Wykonałaś kawał tytanicznej pracy, która dała spektakularne efekty

Agnieszko na pewno zgodzę się z tym klimatycznie Cały czas poszerzam rabaty, rozkładamy korę, troszeczkę dosadziłam, ale nadal kropla w morzu. Jutro zrobię troszkę zdjęć to jeszcze ocenicie
AgnieszkaW 22:26, 25 lip 2014

No to czekamy na fotki Buziaki
Zielona 22:28, 25 lip 2014

Ania - po wakacjach, które mam megaintensywne będzie czas na wyjazdy. Dzieci w placówkach wychowawczych będą, a ja zaplanuję wyjazd do Ciebie
kachat 23:49, 25 lip 2014

Bardzo dziękuję za szczegółowy opis krzaczków Widzę, że chyba wszystkie ładnie rosną Wsadzałaś w samą glebę leśną, czy dosypałaś czegoś..? Już mi się lepsza gleba do dosypywania kończy i się zastanawiam, czy moje krzaki by przeżyły wsadzenie do zwykłej leśnej...
Jag_58 21:00, 26 lip 2014

Aniu wszystkiego co się szczęściem zwie ,dużo radości ,pogody ducha ,uśmiechu na twarzy i ogrodu ,który dzięki Tobie pięknieje i jest szczęśliwym miejscem na ziemi dla Ciebie i Twoich bliskich
kachat 22:39, 26 lip 2014

O, Mathildis też Ania! Ja sobie wryłam, że Matylda, a to przecie wiewióra

Ania, wszystkiego dobrego, zdrówka, nigdy nieustającego zadowolenia z ogrodu i męża oraz samych radosnych chwil