Jolu bardzo chętnie do Was wróciłam i znów od początku odbyłam spacer

Każdy kącik u Was to majstersztyk przez duże M.Wpatrywałam się w każde zdjęcie i zastanawiałam się..że gdybym miała wybrać fragment ogrodu ,który jest naj,naj...miałabym nie lada dylemat.Piękny ogród,bardzo dopracowany,mnóstwo niesamowitych pomysłów.Ten ogród jest taki Wasz,jestem pełna podziwu i nie sposób go skopiować bo tego ot tak się nie da..
Zauważyłam kamasję pięknie rozrośniętą,u mnie pokazały się tylko szczypiorki,nie wiem dlaczego

Oczka pięknie wkomponowane i te duże i te małe,już czuję ile jaszczurek,żabek tam żyje,macie to wszystko na wyciągnięcie ręki

Metalowe żurawie...niesamowita dekoracja..
Hosty..powalają,widać jakie olbrzymy,porównanie Twojej dłoni

Przy schodach z podkładów zatrzymałam się na dłużej,pięknie współgrają z kamykami,obsadzonymi dookoła roślinami a rozchodnik ostry cudnie wygląda.Jak to jest,że u Was rośnie w takich zgrabnych kępkach a u mnie panoszył się wszędzie..i wcale takich zgrabnych kulek nie miałam...
Wiciokrzewy..o matko jakie okazy,spływające kaskadą kwiatów,moje dwa ostatnio wycięłam...oj chyba będę żałować.Jak o nie dbasz,że są w takiej kondycji?
Taras też jakże inny od wszystkich,wysypany żwirkiem i jakże pasujący do całości.
Ale rozpisałam się Jolu ale co zrobię... jestem zachwycona Waszym ogrodem i nie tylko ja.Tym bardziej podziwiam bo zrobiliście go od podstawi i to na takim trudnym terenie.
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia

Zaznaczam wątek jeszcze raz bo ostatnio wszystko uciekło...