Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

dorciabe 20:31, 29 mar 2014

Jestem pod wrażeniem wyprawy, łupów, sadzenia i efektu końcowego Łaaał
Paulaa 20:34, 29 mar 2014

Łukasz jedno wielkie ŁAŁ, zakupy super, kulkowanie super i nasadzenia super Nic dodać nic ująć, ślicznie
malgorzata_s... 20:50, 29 mar 2014

No tośmy się mineli odjechałeś 5 min przed nami Tak nam powiedział pan bo śledztwo zrobiłam
Ja upchnęłam45
Nikita 20:54, 29 mar 2014

Łukasz super!!!! Bukszpany giganty...i kulkowanie perfecto!!! Tylko 17 szt. upchnąłeś...na kolanka trzeba było jeszcze jednego wziąć....ha ha
Cieszę się razem z tobą z udanego wyjazdu...też kombinuję żeby jeszcze raz pojechać do "bukszpanowego raju"
weronika77 21:21, 29 mar 2014

Fala żurawkowa super, piesek śliczny, lilie też. Pozdrawiam.
Luki 21:24, 29 mar 2014

Grażka dla mnie to też był czad takie ilości zobaczyć na własne oczy. Pozdrawiam

Olu cieszę się zmoich łowów okropnie

Mileno nie zaprzecze, buksiki bardzo wypasione tuczone na żyznej glinie (przez tą cieżką gline tak mało weszło do samochodu) Wypełnieniem będą różne trawki i żurawki. Na podglądanie oczywiście zapraszam Żurawki będą na samym końcu.

Jolu ja nie wiem jakie Gosia ma auto, ale na pewno o wiele bardziej pakowne od mojego Cieszę mnie to, że się podoba, a jeszcze sporo brakuje
Luki 21:38, 29 mar 2014

Doroto do efektu końcowego jeszcze trochę brakuje niemniej bardzo dziękuje

Paula bardzo dziękuje

Gosiu a czekałem po zapakowaniu jeszcze 10 minut i gdybym wiedział... następnym razem trzeba wymienić się numerami bo w tym nawaliłem Gdzie mieszkam to mniej więcej wiesz mój zaorany ogród stoi otworem, jeszcze będzie okazja, mam nadzieję
Musisz mieć spory samochód, mój na objętość kilka by jeszcze zmieścił, ale zawieszenie by nie wytrzymało, stanowczo za małe autko na takie szabrowanie, ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolony

Nikita problem tkwił w samochodzie, który jak się okazało nie uniósłby większego ciężaru, a już zawieszenie na większych wybojach dobijało do końca. Mogłem bardziej sobie bryły otrząsnąć z ziemi, ale w tym podekscytowaniu zapomniałem o takich technicznych szczegółach, a bukszpany mam ogromne i bardzo ciężkie. Zadowolony jestem, a jeszcze raz na pewno pojade

Weroniko witam w moim wątku i dziękuje za miłe slowa
Krys 21:57, 29 mar 2014

Łukasz bukszpany super a kulki wow
Sebek 22:06, 29 mar 2014

Ale super bukszpany!!!! Ja jednak się cieszę, że ta plantacja tak daleko
malgorzata_s... 22:16, 29 mar 2014

No widzisz nie pomyśleliśmy oboje Naprawimy. to następnym razem Mamy seata alhambrę ale przygotowali nam część takich olbrzymów że chyba jeden z 20 kg ważył. Część sami wybraliśmy coby mniejsze były