Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

noemi 13:17, 30 mar 2014

Pięknie wyszło bukszpany z planatacji sporo podrosły od tych co mu kupowałyśmy ....
AlKa 17:55, 30 mar 2014

Wyjazd widze bardzo owocny, juz zazdraszczam ci tej bukszpanowej rabaty
TeresaSz 18:26, 30 mar 2014

Łukasz wyrazy szacunku za pracę jaką wykonałeś w ogrodzie. No i wyprawa po bukszpanki bardzo udana .
Mala_Mi 18:30, 30 mar 2014

łukasz bukszpany wymiatają...... te takie chcę..
atena35 18:42, 30 mar 2014

Luki napisał(a)
Kolejny etap to usytawianie i przymierzanie wielkości kul. O przerobienie i odłączenie lampy prosiłem się od tygodnia, zdenerwowałem się i wyrwałem ją sam, niech sobie leży

Później musiała być podjęta ważna decyzja o stożkach. Po znalezieniu wszystkich za i przeciw, przedystkutowanie z moim księgowym (samym sobą) stwierdziłem, że trzeb podjąć decyzje budżetową. Mały stożek stał się średnim stożkiem, a jeden wrocławski stał się małym stożkiem, troszke niedoskonałym. Troszke mnie to dziabie w oko, ale nie można mieć wszystkiego, a w przyszłym roku przy odpowiednim cięciu wszystko się wyrówna do planowanych rozmiarów
Zrobiłem tyko jedno zdjęcie z mojej ulubionej perspektywy.

Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie powtórzyć: SUPPER
Konstrukcja godna inżyniera
iwonaal 20:15, 30 mar 2014

Witam, super zakupy i ogród. Pozdrawiam
Luki 20:42, 30 mar 2014

Paula najbardziej cieszy mnie to, że szkielet rabaty jest gotowy, potrzebuje teraz tylko czasu, aby wszystkie bukszpany się wyrównały do idealnych kształtów. Najlepsze jest to, że mogę sobie teraz latać i wsadzać bukszpany gdzie będę chciał i nie trzeba szukać okazji na tanią kulke

Beato bardzo dziękuje, staram się jak moge. Teraz trzeba czekać na kolejne nasadzenia
Luki 20:50, 30 mar 2014

Noemi dziękuje. Te bukszpany są niesamowite jak dla mnie, mają tyle pąków, że nie dziwi mnie ich gęstość

Alka wyjazd strasznie owocny i jaki radosny w skutkach

Tereso bardzo dziękuje. Jak dotąd najowocniejsze moje zakupy ogrodowe w historii

Aniu ojj bardzo wymiatają i chciałbym więcej

Tosiu teraz to obrosłem w piórka bardzo dziękuje.

Iwonko bardzo dziękuje
Paulaa 21:14, 30 mar 2014

Luki napisał(a)
Paula najbardziej cieszy mnie to, że szkielet rabaty jest gotowy, potrzebuje teraz tylko czasu, aby wszystkie bukszpany się wyrównały do idealnych kształtów. Najlepsze jest to, że mogę sobie teraz latać i wsadzać bukszpany gdzie będę chciał i nie trzeba szukać okazji na tanią kulke

Beato bardzo dziękuje, staram się jak moge. Teraz trzeba czekać na kolejne nasadzenia

Luki masz rację szkielet najważniejszy, a to już masz i to mega zrobione Powtórzę się ale bardzo mi się podobywuje
a zapytam jeszcze- posadziłeś wszystkie? jak nie to jak je przechowujesz?
Luki 21:24, 30 mar 2014

Posadzone są tylko 4 reszta stoi sobie schowana w cieniu. Rosły w tak zbitej glinie, że nawet okruszki ziemi nie odlatują, zraszam tylko bryły wodą i na pewno nic im się nie stanie. Muszą poczekać do środy na sadzenie.
Tak sobie czekają na 'zapleczu'