Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

barbara_kraj... 23:07, 29 mar 2014

Po taaakie bukszpany warto było pod Wrocław jechać!
anna_g 08:33, 30 mar 2014

Łukasz - fantastycznie Kurcze. Super. Wieczorkiem na spokojnie wpadnę jeszcze raz wszystko pooglądać bo teraz wybywam na giełdę Ale świetnie ci to wychodzi i jestem pod wrażeniem że tyle zmieściłeś do auta.
A możesz mi na priv napisać ile dałeś za te buksy? Pozdrawiam niedzielnie i słonecznie.
polinka 08:53, 30 mar 2014

Łukasz rabata już zachwyca Kulki, stożki, jestem pod wrażeniem, do tego jak przyjdą trawki i żurawki to będzie jedno wielkie WOW
Luki 10:01, 30 mar 2014

Krysiu zdjęcia nie oddają tego jakie bukszpany ogromne a chęć na nie jest coraz rośnie z każdym następnym. Ale na razie musze zagospodarować jeszcze 10 sztuk co mnie strasznie cieszy

Sebek mimo tego, że mam trochę bliżej cieszę się z jednej strony, że to nadal kawałek drogi. Gdybym miał tak blisko jak np. Marzenka zakulkowałbym się na amen

Gosiu ja właśnie popełniłem ten błąd. Na początku naładowałem sobie 5 takich co ważyły tyle co worek cementu, na końcu ładowania samochodu zdałęm sobie sprawe, że mogłem im ograniczyć bryły korzeniowe, spokojnie te 20 bym zabrał, ale nie ma co płakać i tak jestem ogromnie zadowolony i szczerze się do nich jak głupi do sera
No z takim samochodem to się nie dziwie, że tyle wam weszło, wujek ma bliźniaczeho Forda Galaxy i wiem ile tam się zmieści, możliwości ogromne.
Plan na bardzo daleką przyszłość to samochód z pojemnym bagażnikiem
ewsyg 10:03, 30 mar 2014

Ale zmiany
Luki 10:04, 30 mar 2014

Basiu nie żałuje żadnej minuty poświęconej na ten wyjazd

Aniu dziękuje bardzo, chciałbym już mieć posadzone reszte roślin, ale teraz pozostał miesiąc oczekiwnia, na konkretne rośliny. Muszę uzbroić się w cierpliowść, innych prac mam tak dużo, że nudzić się nie będę

polinko dziękuje, bardzo bym chciał, aby jedna rabata robiła takie WOW

Ewo zmiany są chyba najlepsze z prac w ogrodzie
Agnieszka_B 10:47, 30 mar 2014

Cudne te bukszpany! I jak ty to zrobiłeś wszystko w jeden dzień ?

Ja też poproszę o ceny na priv. Za Wałbrzychem mam rodzinę - to może wreszcie ich odwiedzę
Luki 11:13, 30 mar 2014

Sam się dziwie wyjazd po bukszpany, psadzenie wykulkowanie, pomoc w zmontowaniu ścianki z pły GK, posadzone inne buksiki do donic i gdybym miał jeszcze worek ziemi, liliowce siedziałyby w ziemi
Paulaa 11:14, 30 mar 2014

Łuki naoglądałam się u Ciebie tych kul i spać nie mogła, jeszcze u Gosi pooglądam i koniec ze snem
butterfly 12:51, 30 mar 2014

Wow, wow, wow !!! SUUUper ta rabata !!!!