Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 00:33, 24 lip 2013

Lilie na targach skąd ja to znam
Mam może 20 lili kupionych na wystawie w chorzowie i jak na razie ani jedna nie zgadzała się z tym co kupowałem zawsze jakaś kolorwa azjatycka się trafiała. Teraz kupuje tylko w jednym miejscu i nie było jeszcze żadnej pomyłki
agatanowa 00:34, 24 lip 2013

Łukasz, gdzie kupujesz?
monteverde 01:16, 24 lip 2013

Poprosimy o namiary na priv, bo faktycznie masz rację liliowce przeurocze podsyłam jednego mojego, ale zapewne go masz
tengel27 06:33, 24 lip 2013

Luki napisał(a)
Lilie na targach skąd ja to znam
Mam może 20 lili kupionych na wystawie w chorzowie i jak na razie ani jedna nie zgadzała się z tym co kupowałem zawsze jakaś kolorwa azjatycka się trafiała. Teraz kupuje tylko w jednym miejscu i nie było jeszcze żadnej pomyłki

Przy cebulowych zawsze jest ryzyko zakupu. Też mam sprawdzonego sprzedawcę w sieci, u którego kupuję cebule lilii
Bogdzia 21:12, 24 lip 2013

tengel27 napisał(a)

Przy cebulowych zawsze jest ryzyko zakupu. Też mam sprawdzonego sprzedawcę w sieci, u którego kupuję cebule lilii

Sprawdzony sprzedawca jest wiele wart bo fajnie sie kupuje jak się wie że sie dostanie to co się chciało.Pozdrawiam Lukaszu.
Luki 23:40, 24 lip 2013

Aniu za liliowca dziękuje i nie mam takiego.

Ja zawsze do zakupów roślin przez internet podchodziłem z wielkim dystansem. Na początku kupowania roślin korzystałęm z tego co było dostępne w pobliskich szkółkach bo nie ma nic lepszego jak wybrać sobie samodzielnie rośline.
Chęć posiadania ciekawszych rzeczy zmusiał mnie do internetowych zakupów, ale zawsze mam mnóstwo dylematów, sprawdzam czy się opłaca i zanim coś zamówie sprawdzam ze 30 razy.
Najgorsze są te myśli: a co jak zapłace i przyjdzie jakieś 'badziewie'
No ale jak to mówią, ryzyk fizyk (ojj, a fizyka to była moja pięta achillesowa )
agatanowa 00:21, 25 lip 2013

Luki napisał(a)
Aniu za liliowca dziękuje i nie mam takiego.

Ja zawsze do zakupów roślin przez internet podchodziłem z wielkim dystansem. Na początku kupowania roślin korzystałęm z tego co było dostępne w pobliskich szkółkach bo nie ma nic lepszego jak wybrać sobie samodzielnie rośline.
Chęć posiadania ciekawszych rzeczy zmusiał mnie do internetowych zakupów, ale zawsze mam mnóstwo dylematów, sprawdzam czy się opłaca i zanim coś zamówie sprawdzam ze 30 razy.
Najgorsze są te myśli: a co jak zapłace i przyjdzie jakieś 'badziewie'
No ale jak to mówią, ryzyk fizyk (ojj, a fizyka to była moja pięta achillesowa )

Luki, rozumiem Cię. Niestety z cebulami na żywca też się można naciąć- przecież nie sprawdzisz, co z niej wyrośnie.

Łukasz, dziękuję za wiadomość na priv I zajrzenie do mojego wątku
monteverde 02:10, 25 lip 2013

Ja też dziękuję za wiadomość kupuję tam od 3 lat
Luki 08:24, 25 lip 2013

Proszę bardzo
No no no ktoś tu widać lubi nocki na Ogrodowisku zarywać
agatanowa 12:54, 26 lip 2013

Łukasz, a do Ciebie mam też małą prośbę, może doradzisz. Pytanie w moim wątku tutaj: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3425-starorzecze-na-gorce?page=15#post_0