Kasiu tak już mam, że zawsze byłem dla siebie bardzo krytyczny jedna rzecz, z której byłem bardzo zadowolony to mój pokój, ale to było ponad rok planowania i kombinowania, aby mieć wszystko co chce i na dodatek zmieścić się w budżecie, a i tak na kilka dodatków brakło, ale te w swoim czasie. Co do ogrodu... w zeszłym roku miałem olbrzymi kryzys bo praktycznie 3 lata pracy nie przynosiły pożądanych efektów, ale teraz jestem juz bardziej pozytywnie nastawiony i wszystko zmierza w dobrym kierunku, a plany na przyszły rok mam wielkie... już się doczekać nie mogę, oby tylko miasto się uwinęło z kanalizacją bo to mnie najbardziej blokuje
Ewo i o coś takiego mi chodziło

każda opinia jest cenna, jutro będe dalej przestawiał, aż skończa mi się pomysły.
Dlaczego prawie?? tutaj tylko czasu potrzeba, aż wszystko podrośnie do pożądanych rozmiarów, ale niech sobie rośnie, poczekam

Niedługo zaczną kwitnąć lilie i liliowce to nie będę zwracał uwagi na niedoróbki i braki.
Marzenko kiedyś może ja posadze Ci żurawki

Tajemnice by nie zapeszać, ale w skrócie napisze. U siebie mam w planach brzozy, buksiki z hostami i czerwonymi akcentami, obok bylinówka w czerwono-fioletowych odcieniach, nieopodal hortensje z trawkami i nowe różaneczniki, a wszystko to dopieszczone ferią barw

aby pasowało do reszty. Druga tajemnica to projekt ogrodu od siostry, który spróbuje zrobić sam... ma być zielono biało różowo z domieszką niebieskiego i fioletu, proste linie, a w inspiracjach połowa twojego ogrodu. CO z tego wyjdzie to nie wiem, ale jesienią busem po buksiki
Ula też widze dziury, a płot mnie okropnie drażni, ale roślinki go zasłaniające już rosną, bluszcz w jednym miejscu i trawki też będą, ale jak gdiześ znajde bo przez internet nie zamówie... mam do takich zakupów wyjątkowego pecha
Jagoda szkoda, że nie zrobiłem zdjęć 2 lata temu jak zrobiłem taką sporą kompozycje na taras lub stół z rojników. Miała zaledwie 2 dni, bo pewein osobnik na drugim gazie się zachwiał nadępnął ii po kompozycji

Wystarczy wypatrzeć ładną ceramiczną podkładke pod donice i zaszaleć z rojnikami, ziemi one dużo nie potrzebują więc czują sie w takim miejscu idealnie