Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Mirka 08:45, 15 cze 2014

Ale zaszalałeś, oglądam fotki i myślę sobie co on rozwala przecież nie dawno porządek tam robił rośliny przesadzał i co mu znowu nie pasuje przecież super było .Łukasz niezły zarcikCo do żurawek na patelnię to bordo,czerwień i żółty.
Agatan24 10:22, 15 cze 2014

Ale fajnie wyszło
admete 10:58, 15 cze 2014

wooooooooooooooooooooow

Łukasz uwielbiam Twoje rewolucje

I ja zostawiam troszkę spóźnione gratulacje

Miłej niedzieli życzę
Luki 11:03, 15 cze 2014

Ewo pracowity, ale tylko w kwesti ogrodowej... z resztą spraw troszke muszę się zmuszać

Basiu dziękuje, czasem się zastanawiam czy nie czasem za kolorowo, ale jeżeli mój ogród marzeń ma być bardzo nowoczesny to muszę się teraz wyszaleć

Polinko ja również ubóstwiam granit i dla mnie to najodpowiedniejszy kamień do ogrodu
Zawijasek dziękuje

Marzenko cieszy mnie to bardzo, a nie jest czasem zbyt kolorowo?

Olu czasem chyba za bardzo... dobrze, że jeszcze sporo mam do ogarnięcia bo zanudziłbym się

Alka każdy ogród jest niepowtarzalny.. tylko niektóre schematy powielamy, ale bardzo dziękuje za to, że tak uwarzasz

Konrad do skończenia jeszcze troszke zostało, ale dziękuje. Szkoda, że fotek nie masz, ale jak już wrócisz/lub już wróciłęś to jakieś fotki będą no i oczywiście opinia o szkółkach również będzie cenna bo chce się kiedyś wybrać

Katkak 11:14, 15 cze 2014

Łukasz ja o Twoje rewolucje choćby największe jestem spokojna. Wiem, że jak się czegoś dotkniesz to może tylko być jeszcze piękniej (choć muszę to widzieć, bo moja wyobraźnia tak daleko nie sięga. Skoro jest tak ślicznie, to jak jeszcze można upiększyć?). Ale okazuje się, że Ty takich czarów potrafisz dokonać . Pozdrawiam
Luki 11:14, 15 cze 2014

Mirko rozwalałęm otoczenie skalniak czekał na swoją kolej i mam nadzieję, że będzie dużo lepiej, a i za skalniakiem kryje się pewna tajemnica
Żurawki czerwone na patelnie: Rio, Cherry Cola, Galaxy(połączenie ciemnych liści z czerwonymi plamkami)
Do bordowego trudno przypasować konkretne żurawki: Sparkling Burgundy, XXL, najlepsza i najbardziej bordowa jak na mój talent rozpoznawania kolorów to odmiana Beaujolais.
Żółtych ja na patelnie nie polecam w ogóle, ale kilka odmian sobie radzi: Lime Marmalade, Solar Eclipse, Solar Power.. reszta się przypala, a w upały całkowicie traci na urodzie.

Agato troszke brakuje do końcowego efektu, ale wszystko co mi potrzebne raczej mam tylko trzeba posadzić

Agnieszko dziękować dziękować, fakt bałągan mam zacny
Przecież jak już przerabiać to na całego... jeszcze kilka rzeczy chce wykopać ale tego już nikt widzieć z domowników nie może bo zaczynają na mnie dziwnie patrzeć
Marysia 11:54, 15 cze 2014

Piękne przemeblowanie zrobiłeś na skalniaczku - pozdrawiam
anna_g 12:05, 15 cze 2014

Wczoraj jednak nie doczekałam Bardzo ładnie Łukasz. Super kolorystycznie Ci się to zgrało z żurawkami. Mnie się bardzo podoba Miłej niedzieli
Mala_Mi 12:23, 15 cze 2014

No to żeś zrobił rewolucję skalniaka Mój też czeka na lifting.. ale nie w tym roku.. już mam dość tańca z łopatą

Asiulek 12:26, 15 cze 2014

Super się prezentuje ten skalniaczek. Fajne ma tło z wyższych roślin.