Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

pawel_snopek 15:26, 19 cze 2014

Luki napisał(a)
i w prawo... na wprost radze nie patrzeć (to i zdjęć nie ma )

Już któryś raz powtórze... dlaczego ta turzyca dobrze nie zimuje, taka piękna jest.

Kolory są piękne buksy robią wrażenie żurawki są obłędne mam jeszcze pytanie co to jest za odmiana żurawki na ostatniej fotce??
Napia 17:28, 19 cze 2014

Ach... pięknie po prostu
Katkak 20:02, 20 cze 2014

Łukasz napatrzeć nie mogę na Twój ogród, przepiękny . A te cudne czerwone żurawki to te Rio właśnie czy inne?
Luki 20:26, 20 cze 2014

Anito sklaniak miał być przenisiony, ale były protesty i został, ale wymagał remontu i pozbycia się rojników też sobie nie wyobrażam... bardzo je lubie.

Polinko cieszy mnie, że moja śliwa Cię zainspirowała. Tam do surfini nic nie mam łądnie rośnie, ale kompozycje w donicach jakoś mi nie leżą

Paweł dzięki. Mógłbym zapytać, któa żurawka bo jest tam kilka odmian. Sadzone są po dwie i na początku jest Rio, Honey Rose, Paprika, Redstone Falls, a dalej nie widać.

Agnieszko bardzo mi miło

Kasiu na zdjęciach jest kilka mocno czerwonych żurawek, ale też efekt słońce spotęgowało, jest między nimi Rio, Buttered Rum, Honey Rose, Redstone Falla, Paprika, Cooper Cascade.
Marysia 20:32, 20 cze 2014

Piękne te Twoje żurawki takie zdrowe odżywione, czym ich podlewasz możesz zdradzić. Pozdrawiam serdecznie
Nikita 21:22, 20 cze 2014

Łaaaaaał!!!!!!!!! Nic więcej nie powiem, bo mnie zamurowało...
Jak już mnie "odmuruje" to wpadnę jeszcze raz i napiszę coś więcej.....
Luki 21:22, 20 cze 2014

Marysiu wiosną na start zawsze sypie azofoske, później kilka razy zasilam florowitem dolistnie i doglebowo, czasem jak mam dobrze jest dać nawóz do kwitnących lub podlać takim do pelargoni Muszę swoje rośliny dośc często zasilać bo mam bardzo słabą glebe, a taki nawożenie dolistne jest w tym przypadku bezpieczniejsze i mniejsze ryzyko przenawożenia roślin

Nikita tylko szybko bo jeszcze zaprawa zwiąże i może być trudno się odmurować Dziękuje za taką reakcje bo myśle, że z pozytywnych powodów
Katkak 21:28, 20 cze 2014

Dziękuję
anna_g 22:21, 20 cze 2014

Łukasz - pięknie jest... wesoło, kolorowo, bajkowo wręcz... Tak po Twojemu. Mnie sie bardzo ale to bardzo podoba A basenisko wypaśne. Fajne.
Luki ale ja też po prośbie... Ty tak lubisz rewolucje robić... zajrzyj proszę, bo sobie rewolucję zrobiłam i nie wiem co z nią począć Każdy pomysł i sugestia mile widziana.
ewsyg 22:44, 20 cze 2014

Z niecierpliwością czekam na liliowce, dostały piękną scenerię