Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

nicol21 23:22, 28 cze 2014

Fajny ten nowy avaterek
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Krys 23:36, 28 cze 2014

Oj dałeś się namówić na nowy avaterek,fajny
Agania 11:53, 29 cze 2014

Luki napisał(a)
No macie już ten nowy awatarek Bardziej rozdziabanej paszczy nie mam... i tak zdjęcie mnie się nie podoba.
No i pozostałem na prawej stronie zdjęcia

Piękne zdjęcie, uśmiechnięty Łukasz to jest to...........wymęczyłyśmy Cię i nawet pozowałeś na foto do awatarka
Luki 14:40, 29 cze 2014

Ewo widzisz ja zmieniam awatarka i chyba teraz do ciebie pójde, bo robala mamy w Twoim

Marzenko dziękuje Dla mnie 9 arów to stanowczo za mało, moje marzenie to 24

Violu zdjęcie dla mnie dziwne ale jak były takie prośby to nie można było odmówić.

Kasiu nawet przejeżdzałem przez Dębice, ale no wątpie, że kierowca autobusu by na mnie poczekał Sesja do przodu, no nie wiem co z medycyną Ci się skojarzyło... w budownictwie się edukje.

Elu dziękuje, trudno nie być uśmiechniętym w takim towarzystwie co na pewno potwierdzisz

Ewo trudno nazwać to co się dzieje z liliowcami kwitnieniem. Za zimno jest i kwiaty nawet nie otwierają się do połowy, jakieś 20 kwiatów już zmarnowanych przez pogode, a ciepłych nocy jakoś nie zapowiadają.

Ewelino, Krysiu dziękuje

Gosiu u mnie najsłabsze te, które miały wiosną surwiwal z przesadzaniem. Frontowe chyba pobiją rekord. Na jednej jest 36 kwiatów Chociaż wszystko przez te chłody się opóźnia.

Agato gdzie tam ustawiane wycięte prosto z pamiątkowej foty u Ani w ogrodzie z samą Szefową Danusią

Nallar 14:57, 29 cze 2014

Luki napisał(a)
Ewo widzisz ja zmieniam awatarka i chyba teraz do ciebie pójde, bo robala mamy w Twoim

Na ogrodowisko dotarłam w pokojowych zamiarach, nie będę straszyć ogrodowej rodziny swoją podobizną, więc niech lepiej zostanie ten robal.
malgorzata_s... 15:03, 29 cze 2014

Łukasz a wiedziałeś że płatki kwiatów liliowców są jadalne i podobno smaczne??? Widziałam dzisiaj w tv jak pan konsumował Mnie by było szkoda
Luki 20:57, 29 cze 2014

Ewo rozbawiłaś mnie tymi pokojwymi zamiarami

Gosiu pewnie, że wiem swego czasu doktoryzowałem się na temat liliowców i powiem Ci, że kwiaty można zapanierować i usmażyć, dodać do sałatek lub zjadać prosto zerwane

Pokazałbym jakieś zdjęcia gdyby takowe były... czasu totalnie brak przez ten weekend, ale przynajmniej miałem okazje spotkać się ze znajomymi po baaardzo długiej przerwie.
Prosiłem również o automatyczne nawodnienie z nieba i coś zbyt dosłownie mnie wysłuchali bo leje od kilku godzin i nie ma zamiaru przestać.
Katkak 21:07, 29 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Łukasz a wiedziałeś że płatki kwiatów liliowców są jadalne i podobno smaczne??? Widziałam dzisiaj w tv jak pan konsumował Mnie by było szkoda

O, a ja kiedyś widziałam jak młode liście host do pizzy dawali. Ale ja też nie miałabym serca zjadać moich ukochanych roślin. Starczy, że ślimaki próbują .
Kindzia 19:31, 30 cze 2014

I właśnie się zastanawiałam co ta ciocia Gosia pisze...przecież widziałam Twoje wielkie i grubachne lilie przed domem...
Luki 20:01, 30 cze 2014

Kasiu to też słyszałem o hostach.. młode podobno najsmaczniejsze, bo stare robią się gorzkie ja to jednak nie mam sumienia zjadać sobie ogrodu

Kindzia ty jako jedna z niewielu miałąś okazje zobaczyć aby kawałek mojego podwórka a lilie na froncie dają ogromny pokaz o ile pogoda na to pozwoli.

Zrobiłem kilka zdjęć przed chwilą w ciężkim bólu...