Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 12:53, 05 lip 2014

Jeszcze kilka innych widoczków

ewsyg 13:18, 05 lip 2014

Zmiany już chwaliłam, dzisiaj wpadłam pooglądać liliowce. U mnie w tym roku będzie ubogo bo liliowce są w trakcie przesadzania.
Urszulla 14:28, 05 lip 2014

Piękne te karbowane liliowce zwłaszcza w kolorze burgundu
A zamiłowanie żurawkowe, jak widać po nowych zakupach, rośnie
anita_kazmie... 15:41, 05 lip 2014

Łukaszu!!Pięknie masz Mam nadzieję,że się nie pogniewasz bo skopiowałam nasadzenie Twoich żurawek
malgorzata_s... 15:50, 05 lip 2014

Łukasz chętnie siadłabym z tobą na tych schodach i popatrzyła na tak piękny widok
Katkak 17:03, 05 lip 2014

Ale ślicznie, taka energia bije z Twojego ogrodu, cudnie . A to ciurkadełko jest bombowe . Sam je robiłeś czy kupowałeś? Pozdrawiam .
iwonadm 18:40, 05 lip 2014

Łukasz wcale się nie dziwię. Masz tak pięknie że tylko podziwiać i podziwiać .
Nikita 09:25, 06 lip 2014

Ciurkodełko wygląda imponująco…sam je wykonałeś? Zdolniacha!!! A rabatka stożkowo-kulkowa należy do moich ulubionych – jest super. Trawki też wyglądają fajnie…co ci się w nich niepodobna?
Łukasz zaglądałeś do mnie zobaczyć żurawki? Str.160 – jedną już chyba rozszyfrowałam, ale musisz spojrzeć fachowym okiem,…dwie pozostałe nadal „incognito”.

tabliczkazna... 12:11, 06 lip 2014

Jak to fajnie mieć pasje, której efekty sa tak miłe dla oka...
Łukasz, gratuluje Ci. Jest pięknie, choć wiem, ze nie przestaniesz przekopywać dalej ))
Luki 15:38, 06 lip 2014

Beato bukszpany potrzebują jeszcze conajmniej roku aby były idealne, ale nie przeszkadza mi to i poczekam tak samo jak na rozrośnięcie się trawek

Ewoliliowce kwitną, ale nie jest to szczyt ich możliwości... poiedziałbym, że nawet są kiepskie w tym roku, ale nie narzekam i cieszę się z każdego nowego kwiatka jeszcze bardziej z tych, które zakwitają po raz pierwszy, a na kolejne dni kilka nowości czeka w blokach startowych

Ula ja właśnie najbardziej uwielbiam te falbaniste, ale mają jeden dośc spory minus. Czym większa falbanka tym trudniej o dobrze rozwinięty kwiat, potrzebują na prawde ciepłych nocy... teraz pogoda sprzyja, ale jak jest chłodno to nawet nie ma czego oglądać. Mimo to dalej kupuje w większości takie falbaniste odmiany... szkoda tylko, że te naj naj najładniejsze są takie drogie i muszę z nich rezygnować.

Anito dziękuje, żurawki prawie wszyscy, wiec to nie takie kopiowanie

Gosiu zapraszam na schodkach kilka osób się zmieści, a wieczorem są super nagrzane i wilka się nie dostanie jak to moja babcia zawsze powtarza

Kasiu znowu wyjdzie, że narzekam, ale dopiero po zrealizowaniu tajemnych planów wszędzie powinno być ładnie, ale jestem cierpliwy i daje sobie dwa lata czasu na realizacje
Ciurkadełko zrobione od podstaw samodzielnie... jedynie pompy nie skręciłem sam

Iwono dziękuje bardzo... teraz jak kwitnie dużo kwiatów nie przeszkadzają mi mankamenty tj na przykład koleiny w trawniku

Nikita ciurkadełko wykonane samodzielnie. Trawki między bukszpanami troszke małe i było z nimi troszke problemu, ale po przesadzeniu jest już OK trzeba poczekać aż się rozrosną. W sprawie żurawek już byłem.

Marto też tak sądze nie rozumiem ludzi, którzy nie mają chociaż najmniejszego zainteresowania o pasji nie wspominając nawet, a znam takich sporo.