Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Viola 12:04, 22 sie 2014

Aż musiałam sprawdzić co to ten weltschmerz A to depression zwyła jest To się leczy. Najlepiej tak: jedziesz do CO i oglądasz, oglądasz, oglądasz i jak ci już zaczyna ślinka cieknąć, albo ciec to szybko trzeba coś kupić - najlepiej taniego (bo jak drogie kupisz, to masz następną depression, że za dużo wydałeś). I gotowe. I do powrotu do domu już jesteś szczęśliwy, w euforii nawet. Jak już wrócisz do domu, to powoli ta euforia zanika, bo cię wszyscy domownicy wk......ją ( miało być wkurzają). Następnego dnia można ten sam scenariusz zastosować Zimą gorzej bo centra ogrodnicze nic ciekawego nie sprzedają, ale inne sklepy całodobowe są

MISTRZOSTWO ŚWIATA
Donia72 14:49, 22 sie 2014

agatanowa napisał(a)
dzięki, Doniu

a jak się zowie?
(na marginesie: zjadłaś spagettii i polezałas w wannie?)

Agatko, zjadłam i we wannie poleżałam super
Luki 16:43, 22 sie 2014

Donia kupuj kupuj, będzie można się wymienić doświadczeniem. Ogromnie podobają mi się te ciemne rozchodniki jednak gorzej rosną niż te zwykłe i są trudno dostępne.

Agato te złocienie miały chyba zrobione ze 30 zdjęć aż w końcu udało mi się uchwycić ich realny kolor. Z humorkiem widać nie jestem osamotniony, a na dodatek tak mi dzisij coś trzykło w plecach, że ani rusz z fotela lub łóżka.
Rozchodnik to prawdopodobnie Chocolate Drop

Kasiu bardzo Ci dziękuje i z grzeczności nie zaprzecze strasznie jestem z nich zadowolony

Moniko witam i dziękuje za komplementy, z kopiowaniem ode mnie będzie bardzo trudno

Violu ja w tym roku już zbyt często poprawiałęm sobie humor w ten sposób ale ostatnio poprawiając sobie nastrój w ten sposób skuteczność została zwielkrotniona kilkakrotnie. No ale obecnie siedzę też nad zamówieniem liliowców i dumam co wywalić z listy bo za dużo wybrałem

Donia swoją drogą to chyba musze sobie przypomnieć jak działą wanna bo jakoś przez kilka ostatnich lat nawet na nią nie spoglądam może takie wygrzanie się będzie pomocne
17:49, 22 sie 2014

Luki napisał(a)
Moniko witam i dziękuje za komplementy, z kopiowaniem ode mnie będzie bardzo trudno

Chodziło mi o inspirację bardziej niż odwzorowanie 1:1.
nicol21 22:55, 22 sie 2014

Ooo to już czas na jesienne kompozycje?! Zapamiętam jako inspirkę Bo już niedługo też do tego się będę zbierać
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
agatanowa 00:18, 23 sie 2014

Luki, dziękuję
Madzenka 00:17, 24 sie 2014

Ja mam depression gdy pęłno doniczek do posadzenia stoi...
Donia72 01:57, 24 sie 2014

iwonaal 10:47, 24 sie 2014

Łukasz ciemny rozchodnik kupiłam na allegro, może już to pisałam?
gierczusia 12:44, 24 sie 2014

AlKa napisał(a)
Ja też głosowałam, żeby było sprawiedliwie to jednego dnia Ana, dugiego Ty.

Ja pinkolę .. Ja zaś przysnęłam .. Kopnąć mnie było trza ...aaaa.....ofiara ze mnie

Pozdrawiam