Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Nallar 21:04, 03 paź 2014

Mille 21:13, 03 paź 2014

Mnie też się podoba, tylko nie umiem sobie wyobrazić, że między tujami zmieszczą się te miskanty Ale to pewnie tylko na zdjęciu tak wygląda.
leon60 21:15, 03 paź 2014

Świetny planik Łukaszu
Luki 21:29, 03 paź 2014

Paweł no wiesz co... to ma być krytyka

Mileno tuje posadzone są co 130cm, a wolna przestrzeń między nimi ma ok 70cm, więc myśle, że się zmieszcz, a powiedziałbym, że raczej muszą

Olu dziękuje
Nie rozumiem... co bym nie wkleił to sprzeciwu nie ma jakaś konstruktywna krytyka by się przydała
Pawlus 21:35, 03 paź 2014

Jak można skrytykować coś, co wiadomo że będzie wyglądać świetnie
Viola 21:55, 03 paź 2014

Mille napisał(a)
Mnie też się podoba, tylko nie umiem sobie wyobrazić, że między tujami zmieszczą się te miskanty Ale to pewnie tylko na zdjęciu tak wygląda.

Że miskanty za duże?
Mille 22:02, 03 paź 2014

Ogólnie wydawało mi się, że tam mało miejsca jest na cokolwiek wyższego, ale już Lukasz wyjaśnił Poza tym mi się miskanty kojarzą tylko z wielkimi okazami, pewnie takimi kilkuletnimi, stąd wątpliwości Sama chciałabym się zaopatrzyć w ML, ale już sama nie wiem ile potrzebują miejsca i czy zniosą suszę bądź cień...
Luki 23:39, 03 paź 2014

Paweł no pozosyaje mi podziękować za wiare w moje pomysły... teraz tylko skompletować rośliny (trzmieliny to będzie problem) posadzić i kończyć sezon

Mileno kiedyś to one będą wielkie nie zaprzecze, ale ja i tak jestem świadomy tego, że za 3 lata lub wcześniej, większość roślin będę musiał podzielić, a wtedy ogród będzie już pełny i pozostanie wystawić budke przed dom i handlować Zawsze też moge zlikwidować warzywnik i stworzyć spore zapasy
Nallar 17:55, 04 paź 2014

Przyszłam podziękować za wskazanie sklepu. Kupiłam co chciałam. Prawdę mówiąc to nawet nie wiedziałam że tam jest Biedra.
Łukasz wyjaśnij mi jedno, gdzieś w Twoim wątku czytałam o trzmielinach, jak mam to rozumieć, masz ich zbyt dużo, czy potrzebujesz dużo. Bo jeśli potrzebujesz to ja mam kilka odmian i mogę Ci ukorzenić albo odsadzić, a kiedy będziesz na uczelni to byś sobie mógł odebrać. Trzy mam nawet w doniczkach więc jeśli potrzebujesz to pisz.
Madzenka 20:15, 04 paź 2014

Łukaszu Twoje poczucie estetyki mnie zachwyca a projekty w Autocad to istny czad!