Magdo no cóż ja moge na żurawki powiedzieć

tyle, że zrezygnowałem z barwnych zestawień bo mimo, że mi się podobają to troszke pracochłonne są, a skomponowanie czegoś z nimi jest bardzo trudne. Hakone będzie tam posadzone, a nad evergoldem myślałem bo uwielbiam tą trawke, ale zobacze jak zimuje bo i tak sporo w tym roku jej posadziłem, a nie chciałbym dużych strat mieć. Trzmielina będzie biało zielona, żeby zbyt żółto się tam nie zrobiło... mam już jakąś koncepcje na to wszystko i jak za gęsto wszystkiego nie posadze to może skończy się sukcesem, ale na efekty będzie trzeba poczekać co najmniej do końca maja przyszłego roku
Iwonko miło słyszeć, że pomysł staje się przydatny, nieprzetestowana siatka na zębiska nornic, ale można zawsze zrobić dwie warstwy, a duża korzyść w takich siatkowych koszyczkach to łatwość zakopywania. No i dziękuje
Ewo, Mileno, Jagodo dziękuje
Ewelino pomysł bardzo ekonomiczny, a jeszcze jak ktoś miał robioną elewacje w niedalekim terminie to material z resztek prawie za darmo

Cebul w tym rok dośc sporo bo prawie 800, ale w tym bardzo dużo drobnicy 250 szafirków, które miałem z kilku lat, 150 krokusów i jakies 70 czosnków główkowatych, do tego lilie, czosnki gladiatory i oczywiście tulipany