Mileno na początku wypada zrobić dobre wrażenie i pokazać się tam gdzie trzeba, ale wiem jedno, że w piątek mnie już nie zobaczą... dawno się tak nie wynudziłem, ale za to chyba mam pomysł na rabate
W miskanty u mnie chyba wszędzie pójdzie werbena bo to zestawienie jest wręcz zjawiskowe. Miskanty chce między tuje, a dalej coś onnego bo tam już więcej cienia i byłaby duża dysproporcja i niedostatek wody pod drzewem.
Nikita cieszę się, że żurawa została zdemaskowana
Olu dla mnie patent okazał się bardzo dobry i wygodny (bardzo oszczedny przy okazji nawet gdyby było trzeba kupić siatke) cieszy mnie to, że się przyda, ale oczywiście jeszcze przetestowany nie był na nornice
Polinka te Cisy to tak mało po dordze bo z tego co patrzyłem to kilkadziesiąt km dalej, ale w tym roku się nie wybieram.
Violu dzisiaj przyglądałem się w drodze do domu na podwórka i widziałem kilka dereni i już ich nie chce... to były potfforry

Ivory Halo też już oglądałem, ale u mnie na marne ich szukać.
Julka już przeczytałem wczoraj i bardzo mi się podobają tamte okazy, rzeczywiście jest w czym wybierać, a za taką cene to już nawet nie ma co wybrzydzać

Jednak w tym roku się już nigdzie nie wybieram, a po kilka krzewów mimo wszystko się nie opłaca bo to ponad 250km w jedną strone

Mimo to dziękuje.
Zmykam do ogrodu coś podłubać... w sumie to nie wiem co, ale zawsze się coś znajdzie

Bym zapomniał w Janinie upolowałem dzisiaj kilka paczek tulipanów na wyprzedaży, w sumie dużo jeszcze zostało tych co chciałem, ale 15 oddechów i do kasy... nie można przecież przesadzać