Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Pszczelarnia 14:43, 13 sty 2015

EDIT: zamówiłam troszkę lilii. Powoli będą wszędzie. .
Katkak 19:04, 13 sty 2015

Łukaszek bardzo Ci dziękuję, ale jeszcze dopytam. Tą choinę proponujesz zamiast tej azalii? Czy azalię w kąt, a choinę gdzieś na żwirku?
Iwk4 23:26, 13 sty 2015

Łukasz, jak będziesz miał chwilkę, zerknij do mnie na str. 335-337. Wątek sam biegnie, więc podaję strony, żebyś złapał temat. Do tej inspiracji rabaty, którą planuję, mam za dużo zółtego w swoich zapasach, a za mało czerwieni, bordowego. Może będziesz miał pomysł jakiś?
Podobno robiłeś jakieś plany, mam nadzieję, ze moje nie kolidują z twoimi? Jeśli tak, to mogę zmienić miejsce
Luki 23:39, 13 sty 2015

Iwonko tak po części prezentuje się właśnie mój gust i upodobania

Kasiu już byłem, a co do choiny to miałem na myśli tak ze 3 sztuki, ale trudno określić wielkośc tej rabaty no i oczywiście lokalizacje host i paproci. Można też rzucić runianką, która nadal świetnie się prezentuje

Violu widzisz u mnie brzozy niestety nie byłyby odpowiednim wyborem do warunków gruntowych... strasznie nad tym ubolewam.
Co do pinsowania to ja chyba bardzo wybredny jestem bo przejrzałem już chyba tysiące ogrodowych inspiracji i mało co mi się podoba

Wojtku z tymi programami niestety tak już jest, że kosztują majątek, a później nie działają tak jak trzeba lub nie spełniają naszych oczekiwań.

Ewo nie wiesz jak ubolewam nad decyzją o brzozach, teraz trzeba wymyślić godne następstwo.
Nad zamówieniem lili ja również siedzę i nie wiem na co się zdecydować
Luki 23:45, 13 sty 2015

Iwonko właśnie nadrabiam wieczorne zaległości na forum bo niedawno wróciłem do domu i inspiracje rabatą już widziałem, pomysły co do roślin mam, ale muszę doczytać reszte, zaraz się zjawie

Składam szybki meldunek pogodowy o pięknej wiośnie tej zimy 13 stopni bezchmurne niebo i wiosna w powietrzu. Od razu miałem dzisiaj dobry humor, nawet pewna rzecz nie zdołała go popsuć
No bym zapomniał, ogród powoli też zaczyna czuć wiosnę
Iwk4 23:50, 13 sty 2015

To krokusy? Też mam takie
Luki 00:06, 14 sty 2015

Tak krokusy i wiem jedno, że na jesień dosadzę ich mnóstwo bo ogromnie cieszą nawet same kły wystające z ziemi
Iwk4 00:24, 14 sty 2015

Szczególnie w styczniu
Viola 08:47, 14 sty 2015

Ojej, pójdę szukać moich, może też wylazły?
Madziarzeszow 09:25, 14 sty 2015

Wiosna dobija się , tylko mogłaby szybciej pozdrawiam cieplutko