Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sosnowo

Sosnowo

danuta_ 19:18, 06 maj 2012

agniecha973 napisał(a)
Danusiu, znasz nazwę tych tulipanów? Na mnie też zrobiły wrażenie.

Agnieszko to tulipan China Town

marzena 23:36, 06 maj 2012

miło, że się pojawiłaś Danusiu
piekne rabaty z pięknymi roslinami
te tulipany China Town przeurocze
monteverde 01:33, 07 maj 2012

Miło Danusiu odwiedzić znowu Twój ogród już tęskniliśmy a co to za goście, sarenki? co zjadają azalie? Danusiu wkleję tobie 2 moje tulipki bo zapomniałam nazwy , może znasz, pomarańczowe masz widziałam na zdjęciu, to nie będę wklejała, ale ten znasz? wiem ,że są z odmiany Viridiflora ale nie znam nazwy moich
danuta_ 07:28, 07 maj 2012

Dzięki Marzenko
Aniu, tak to sarny zjadają azalie - w tym roku mamy zamiar zamknąć wreszcie działkę bramą, mam nadzieję, że choć trochę ograniczy to ich odwiedziny, bo szkód robią na prawdę dużo.
Niestety, nie znam nazwy Twoich tulipanków - są niewątpliwie śliczne i mają z moimi wiele cech wspólnych.
danuta_ 07:38, 07 maj 2012

Wczoraj przyszykowałam aparat do złapania burzowych efektów specjalnych - lecz ledwo popadało - chyba faktycznie wszystko się wylało i wygrzmiało nad Anią ASC ,
ale skoro baterie były naładowane to i parę zdjęć zrobiłam;

muszę przyjrzeć się temu kosterowi, czemu on taki krzywy ? czyżby też troszkę podjedzony?

widzę, że i Nero się załapał na sesję
zbigniew_gazda 07:43, 07 maj 2012

Danusiu piękne widoki - a jak tam Nero , wylizał się z choroby .
danuta_ 07:54, 07 maj 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Danusiu piękne widoki - a jak tam Nero , wylizał się z choroby .

Dzięki, Zbysiu - widoczki jak najbardziej w Twoim zasięgu - zapraszam serdecznie z Krysią w wolnej chwili
A Nero się wylizał , choć trochę to trwało - wygląda na zdrowego i zadowolonego z życia biega , szczeka, sarny i bażanty przegania

- jesteśmy dobrej myśli, choć pan doktor ostrzegał, że może się choroba odnowić,
Gardenarium 08:14, 07 maj 2012

Witaj Danusiu, mile wspominamy wizytę i cieszymy się, że jesteś, jak najwięcej pokazuj kwiatków ze swojego wielkiego ogrodu.

Będzie chrzest ogrodu latem w Twoich okolicach, czy już widziałaś ten wątek?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1425-spotkanie-w-ogrodzie-asc-w-rzeszowie

Instagram Ogrodowiska
danuta_ 08:52, 07 maj 2012

Gardenarium napisał(a)
Witaj Danusiu, mile wspominamy wizytę i cieszymy się, że jesteś, jak najwięcej pokazuj kwiatków ze swojego wielkiego ogrodu.

Będzie chrzest ogrodu latem w Twoich okolicach, czy już widziałaś ten wątek?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1425-spotkanie-w-ogrodzie-asc-w-rzeszowie

Witaj Danusiu, cieszę się, że zajrzałaś i oczywiście witam Cię wiosennie. Ja również bardzo miło wspominam nasze spotkanie - pozdrowienia dla Witka i Grzesia . Zdjęcia oczywiście będą - już nadrabiam zaległości.
Ogrodowisko tak niebotycznie się rozrosło (mówiąc ogrodniczym językiem) - przyciągasz jak magnez , że trudno mi nadążyć.
Bardzo się cieszę, że kolejny raz odwiedzisz Podkarpacie i jak tylko czas pozwoli to z chęcią zobaczę chrzciny ogrodu Ani - bo na takiej uroczystości jeszcze nie byłam
Gardenarium 09:16, 07 maj 2012

Sama nie wiem jak się robi chrzest, ale to chodzi o taką symboliczną obecność, kopnięcie szpadlem, czy przycięcie czegoś. A może posadzimy wspólnie jakieś drzewo w trawniku na pamiątkę?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies