Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Starorzecze na górce

Starorzecze na górce

agatanowa 09:47, 21 sie 2014

Kasya napisał(a)
Ale u ciebie się dzieje!
Nie nadrobie jak wrócę

wypoczywaj, relaksuj się, ładuj baterie, bo tu u nas zimno, a nie podgladasz!
agatanowa 09:49, 21 sie 2014

popcarol napisał(a)
Ale masz cudne róże! Bylinki kwitnące też! Ta robia 4m w ile lat osiągnęła? Nie widziałam jeszcze małej robinii

Hortki trzeba podlewać, sporo, u mnie też małe kwiaty

pozdrawiam!!

ja niby rurką kroplujacą podlewam, ale może za bardzo oszczędnie, albo może jeszcze za młode...
agatanowa 09:50, 21 sie 2014

ewa004 napisał(a)
Ja tez ambitnie załoŻyłam kajecik wszystkie ciekawostki i porady zapisuje co z tego jak nie pamiĘtam co gdzie zapisałam SKS chyba mnie już dopada

ja to samo mam z kompem, złapałam się ostatnio, że podwójnie tę samą rośline jako chciejstwo wymieniłam, bo zapomniałam, że już kiedyś podobała mi się ale z tego wniosek, że podoba mi się nieustająco
Gabrysia_ 09:52, 21 sie 2014

Piękne zdjęcia robisz,a sadziec tez mnie urzekł
zawitka 13:25, 21 sie 2014

Agatko nareszcie przejrzałam kilka stronek OOOOO przegapiłam 200 setę Gratulacje lecisz jak meserszmit do przodu Poczytałam o kocimiętce tak bym chciała ją mieć ale koty blokowiskowe nie dadzą jej żyć Cudne masz też słoneczniki z ostem tak go nazywam Zeby obejrzeć coś u Ciebie 3 razy podchodziłam bo wnuki mi nie dały---- zbóje ha ha ha
kosolka 13:30, 21 sie 2014

zawitka napisał(a)
Agatko nareszcie przejrzałam kilka stronek OOOOO przegapiłam 200 setę Gratulacje lecisz jak meserszmit do przodu Poczytałam o kocimiętce tak bym chciała ją mieć ale koty blokowiskowe nie dadzą jej żyć Cudne masz też słoneczniki z ostem tak go nazywam Zeby obejrzeć coś u Ciebie 3 razy podchodziłam bo wnuki mi nie dały---- zbóje ha ha ha

Ani mój kot ani sąsiadowe nie niszczą mi kocimiętki. Mam wrażenie że w ogóle maja ja w nosie. Pachnie, a ich nie rusza. Albo mam dziwne koty we wsi albo sa róznie działające na koty kocimiętki
Napia 17:14, 21 sie 2014

Piękne róże muszę zapamiętać, a raczej zapisać.
Tak chodziło mi po głowie, że warto by zaprowadzić jakiś zeszyt z notatkami i zaznaczać, co i gdzie. Na razie wrzucam do pudełka etykiety, ale zimą rzeczywiście trzeba będzie to uporządkować.
Przyjmij nieco spóźnione gratulacje
Pozdrawiam
17:40, 21 sie 2014
Ja widziałam raz akcję kota z kocimiętką w ogrodzie mojej koleżanki.Oj co się działo...kot miauczał..ale jak miauczał Pokładał się,wykładał,podgarniał łapkami pod siebie,był w kocim niebie Jak już się wytarzał to naznaczył teren czyli kocimiętkę siuśkami,postawił ogon,prychnął i poszedł sobie...Kocimiętkę zrównał z ziemią Moje kocimiętki mają się dobrze,koty nie zaglądają...odpukać co by się nie zleciały a mam jej sporo
inag 18:01, 21 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Ja chyba starej daty jestem Jakoś tak wolę mieć zapisane na kartkach no i zawsze mogę kajet zabrać wszędzie ze sobą a z komputerem to różnie bywa,mają taką złośliwą przypadłość jak psucie ( no mój tak miał )...oj jak się piekliłam
Dobrej nocki

Witaj! Ja mam tak samo nawet zdjęcia zawsze wywołuję. Wolę wziąć w rekę i oglądać niż na monitorze komputera
agatanowa 21:02, 21 sie 2014

zawitka napisał(a)
...Poczytałam o kocimiętce tak bym chciała ją mieć ale koty blokowiskowe nie dadzą jej żyć

Halinko, mój kot reaguje na kocimietkę, ale sobie ją po prostu obgryza, kiedyś widziałam, że się wytarzał (no może z kilka razy, wczesną wiosną), ale teraz tego nie robi (może nie chce ryzykować żądłem w pupie, bo kocimietka aż cała się rusza od pszczół). Co więcej reaguje tylko na tą dorodną, a ta mała z krotona (co niby jest tą samą odmianą) w ogóle go nie interesuje. Ale sądząc po tym, co pisze Ania:

Aniulka napisał(a)
Ja widziałam raz akcję kota z kocimiętką w ogrodzie mojej koleżanki.Oj co się działo [...]Kocimiętkę zrównał z ziemią Moje kocimiętki mają się dobrze,koty nie zaglądają...odpukać co by się nie zleciały a mam jej sporo

to może być różnie. Może warto zaryzykować...? Ola też w końcu pisze:

kosolka napisał(a)
Ani mój kot ani sąsiadowe nie niszczą mi kocimiętki. Mam wrażenie że w ogóle maja ja w nosie...

A wnuki chcą bacię na wyłacznośc, a nie , żeby przy kompie siedziała