Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Zielona 22:07, 22 paź 2013

Hej, Oleńko. Zaglądam i jestem na bieżąco. Melduję, że moje serby mają się dobrze. Przynajmniej "na oko". Chociaż miałam moment, kiedy stwierdziłam, że kolor straciły, ale to tylko z przewrażliwienia. Zdaniem postronnych, acz znających się na rzeczy, wyglądają dobrze. Ja też ostatnio tylko czytam forum. M. już warczeć zaczyna... Przyjemności. Goście teraz najważniejsi, więc "do odczytania", jak już wrócisz do normalnego trybu
Mala_Mi 22:11, 22 paź 2013

Goście 3 tygodnie... o w mordę... długo ...
Borbetka 08:22, 23 paź 2013

Ola, to oni z Australii som? Tyle siedzieć? Ubawiła mnie Ania tym komentarzem ... zresztą jak zwykle .
leon60 08:29, 23 paź 2013

Jak miło, że pamiętacie i zaglądacie bardzo się cieszę

Zielona napisał(a)
Hej, Oleńko. Zaglądam i jestem na bieżąco. Melduję, że moje serby mają się dobrze. Przynajmniej "na oko". Chociaż miałam moment, kiedy stwierdziłam, że kolor straciły, ale to tylko z przewrażliwienia. Zdaniem postronnych, acz znających się na rzeczy, wyglądają dobrze. Ja też ostatnio tylko czytam forum. M. już warczeć zaczyna... Przyjemności. Goście teraz najważniejsi, więc "do odczytania", jak już wrócisz do normalnego trybu

Moje też ''na oko" wyglądają dobrze a co i jak przekonamy się na wiosnę. Jesień sprzyja powinny się ukorzenić Postaram się zaglądać w miarę mozliwości bo przecież nie wytrzymam bez Was trzy tygodnie...

asc napisał(a)
Goście 3 tygodnie... o w mordę... długo ...

Zlot europejski siora z siostrzenicą z Londynu i tato z Madrytu może jeszcze szwagier dojedzie. Długo to fakt... ale od czasu do czasu trzeba i mus to jakoś przeżyć takie uroki mieszkania w domu rodzinnym

Macham i pozdrawiam Was gorąco

Margaret_ka 12:31, 23 paź 2013

Witaj Olu. Właśnie przejrzałam cały Twój wątek. Ogród cudny. Już wiele jest w nim zrobione, to miejsce tętni życiem, cieszy oko. Serbskie śliczne, równiutko posadzone, iglaki świetnie cięte, rozłożysta ketmia. Super, robi wrażenie. Będę zaglądała…zapraszam również do siebie do ogrodu margaret-ki.
malgorzata_s... 13:23, 23 paź 2013

Ale to tacy swoi, mili goście Pozdrowienia zostawiam
Gabrysia_ 20:26, 24 paź 2013

Olu...macham i buziaki zostawiam
...ciesz się odwiedzinami,ja bardzo lubię jak moja siostra z Niemiec przyjeżdza
Mala_Mi 19:04, 27 paź 2013

Ola... ja lubię gości.. zwłaszcza jak gotują A takie swoje goście.. to nic tylko sie cieszyć.. poczekamy na Ciebie... damy radę To tylko 3 tygodnie.. a nawet już mniej
Agawita 17:33, 28 paź 2013

Pewnie Ola poprosiła o posiłki do ogrodu bo już sama z M nie wyrabia
leon60 18:52, 28 paź 2013

Macham Kochani cieszę się, że o mnie pamiętacie
Staram się być u Was na bieżąco, nie jest to łatwe ale jakoś daję rady...

asc napisał(a)
Ola... ja lubię gości.. zwłaszcza jak gotują A takie swoje goście.. to nic tylko sie cieszyć.. poczekamy na Ciebie... damy radę To tylko 3 tygodnie.. a nawet już mniej

Pomocników do gotowania nie brakuje a najbardziej rwie się 6-letnia siostrzenica w ogrodzie porządek i liści zero bo po trzy razy dziennie zbiera, a jaką ma frajdę

Pozdrawiam