U mnie największe zniszczenia sieją dzieciaki. Ostatnio dostały od siostry ogromną piłkę - zniszczenia gorsze niż po burzy - trudno tylko oczy zamykam i wieczorem przy podlewaniu odkrywam nowe zniszczenia. Na moje szczęście piłka już przebita, więc znów na chwilę mogę odetchnąć z ulgą
Zbyszku, białe kulki i inne odłamki, jeszcze dłłługo będa latać po ogrodzie, ale zimą zobaczysz, co znaczy ocieplenie domu, jak oszczędność opału. Drugą rzeczą " w tym temacie" są zewnętrzne rolety - latem chronią przed upałem, zimą przed utratą ciepła.
Co do Bariego - to mamy w domu wszyscy kaca moralnego!!! Ale wszyscy lekarze weterynarii do tego namawiali. I stało się. Przeżyłem szok bo byłem do końca w gabinecie - aż nie zasnął. Procedura zasypiania jest bardzo podobna jak u człowieka. Teraz chodzi w kołnierzu aby nie dosięgnął do rany. Okropność.
Nic się nie bój, przeżyje to i będzie bardziej spokojny. Przeżyłam to samo z trzema kiciusiami / kotki /.Teraz chodzą same na spacery i jestem spokojna. Jest jeszcze jeden plus, że nikt nie będzie do Ciebie przychodził po alimenty. Gdyby wszyscy o to zadbali, nie było by wałęsających się zwierząt i wyrzucanych szczeniąt i kociaków.