Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

ell 19:45, 14 lip 2011

he,he - dobre !!!!
Zbyszku a u Ciebie hibiskus już kwitnie, czy tak jak u mnie w pakach, ale już kolorowych ?
zbigniew_gazda 19:55, 14 lip 2011

Elu w pąkach i to zielonych jeszcze . Ale jak będzie nadal tak gorąco to pewnie niebawem zakwitnie.
monteverde 01:40, 15 lip 2011

Zbyszku co do pracowników masz rację u mnie przy zakładaniu ogrodzenia bardzo dużo roślin zniszczyli, chociaż prosiłam aby uważali, ale wszystko się kończy i Wasz remont też nie długo się skończy, a róża czerwona jest śliczna i juka, a na Twojego hibiskusa nie mogę się doczekać, pozdrawiam

Justynko lubię bardzo Twoje zaskakówki, przepiękne, nie mam takiego)
zbigniew_gazda 07:04, 15 lip 2011

monteverde napisał(a)
Zbyszku co do pracowników masz rację u mnie przy zakładaniu ogrodzenia bardzo dużo roślin zniszczyli, chociaż prosiłam aby uważali, ale wszystko się kończy i Wasz remont też nie długo się skończy, a róża czerwona jest śliczna i juka, a na Twojego hibiskusa nie mogę się doczekać, pozdrawiam

Justynko lubię bardzo Twoje zaskakówki, przepiękne, nie mam takiego)

Jeszcze chwilę i bedą zdjątka Aniu. Uff robota się kończy - może dzisiaj ?
myszorek 09:39, 15 lip 2011

Cieszę się, ze robota się kończy.Jak w końcu ekipa raczy przyjsc do mnie na poprawki elewacji to chyba osiwieję. Pamiętam jeszcze jak zostawili teren po robocie i ile worków kleju i styropianu nazbierałam z całej działki-nie mówiąć juz o tym, który odleciał i uszczęśliwił wszystkich sąsiadów w okolicy
zbigniew_gazda 11:47, 15 lip 2011

myszorek napisał(a)
Cieszę się, ze robota się kończy.Jak w końcu ekipa raczy przyjsc do mnie na poprawki elewacji to chyba osiwieję. Pamiętam jeszcze jak zostawili teren po robocie i ile worków kleju i styropianu nazbierałam z całej działki-nie mówiąć juz o tym, który odleciał i uszczęśliwił wszystkich sąsiadów w okolicy

Myszorku - to co zapłaciłaś za robotę co nie została zakończona ? Nie powiem bo moi fachowcy sprzątają teren . Ale stwierdzam że w naszym kraju pomimo zmiany ustroju i firm prywatnych niewiele się zmieniło. Broń Panie Boże przed wszelkimi firmami. Ale wszystkiego człowiek sam nie jest w stanie wykonać.
Gardenarium 12:53, 15 lip 2011

Po remoncie dopieścisz ogród i zapomnisz o zniszczeniach Ciekawe czy będzie dziś finał ocieplania?

Instagram Ogrodowiska
tyna 13:04, 15 lip 2011

zbigniew_gazda napisał(a)

Myszorku - to co zapłaciłaś za robotę co nie została zakończona ? Nie powiem bo moi fachowcy sprzątają teren . Ale stwierdzam że w naszym kraju pomimo zmiany ustroju i firm prywatnych niewiele się zmieniło. Broń Panie Boże przed wszelkimi firmami. Ale wszystkiego człowiek sam nie jest w stanie wykonać.

Nie uwierzycie, czego potrafią dokonać "fachowcy"...
W kwietniu wykopywałam ścinki większe i mniejsze blachy, wkręty, gumowe podkładki, resztki plastiku od rynien w kilku dołkach, zgroza, oczywiście dwa razy pocięłam sobie ręce sadząc rośliny.....tych ścinków, skrawków blachy uzbierałam pełne 5-litrowe wiadro

To był spadek po ekipie blacharzy sprzed 11 lat, pamiętam tylko , że mieli posprzątać po sobie.........no to posprzątali tak, żeby nie było widać....
przy zdejmowaniu darni wszystko znowu ujrzało światło dzienne
Wytrwałości Zbyszku i Krysiu zyczę i oczu dookoła głowy
jotka 13:07, 15 lip 2011

Zakończenie remontu to też ogromny trud sprzątania, trzymam kciuki, żeby łatwo i szybko poszło
A potem już tylko radość i zadowolenie i odpoczniesz Zbyszku ... pracując w ogrodzie
monteverde 02:14, 17 lip 2011

wynajęłam swoim kontener na sprzątanie, a jak wróciłam wszystko było w ogrodzie, zapłaciłam za powietrze, gruz mi przykopali cienka warstwa ziemi
Zbyszku dzięki za odwiedziny, a u Ciebie już po kłopocie?