Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

zbigniew_gazda 09:17, 04 gru 2012

Irenko - Wczoraj zauważyłem że uchodzi powietrze z jednego koła.Przełożyłem na takie z letnią oponą i dałem do wulkanizatora. Dziś mam odbiór. He he he - 3 koła zimowe a jedno letnie a tu taka zima.
Aniu - to mamy jednakowe poglądy w sprawie zimy.
Marzenko - u Was zawsze cieplej jest i tego zazdroszczę.
Betysiu - dzięki za cieplutkie uściski bo zimno jest
Beatko - dziękuję i pozdrawiam również .
Haniu - ciężkie czasy nastały na tych co musowo odbywają spacery. A Bari zadowolony , przegania w polach sarny . Tylko Pan musi brnąć po kolana w śniegu . Dziś było minus pięć rano.
hanka_andrus 09:25, 04 gru 2012

Oglądałam pogodę u mnie......Już wiatr zawiewa,a ma być w minusie do ośmiu.Ciężkie czasy,masz rację....dobrze,że wczoraj skorzystaliśmy z dłuższego spaceru, na tydzień nam wystarczy....
U mnie chodniki odśnieżone, tylko te zejścia na jezdnię .......bryja.Wybieraj bezpieczniejsze przejścia,najwyżej pies się nie wybiega.....ale Twój młody jest,to jeszcze szaleje.....
Pozdrawiam,
maria_kalino... 11:16, 04 gru 2012

Zbyszku, idą mrozy już od czwartku. Idziemy gacić ? Tak teraz ładnie okryte śniegiem krzewy, że będzie nam trudno, to wszystko zawinąć. Pozdrawiam.
Pszczelarnia 12:12, 04 gru 2012

Zbyszku, Twoja prezentacja ogrodnicza (narzędzia) godna najwyższej pochwały. Jestem zachwycona.
Zwłaszcza napisami. I rymem. I przesłaniem. A radio to nieodzowny element naszych narzędziowni.
Rench 18:43, 04 gru 2012

U mnie nie ma aż tyle śniegu,a przecież to rzut beretem do Ciebie
Pozdrawiam cieplutko
zbigniew_gazda 19:21, 04 gru 2012

Pozdrawiam wszystkich gości. Dzisiaj był mus przykryć roślinki skoro straszycie mrozami .

Okryty klonik . Rh nie okrywałem - chyba że będzie znowu ponad 30 minus to wtedy. A jak spadnie więcej śniegu to dostaną naturalna poduchę.

Piwonia drzewiasta musowo .

Jodła koreańska Blauer Eskimo (na pniu ). Pieniek ma cieniutki i może przemarznąć.

No i wrzosy oraz wrzośce dostały kołderkę.

maria_kalino... 22:21, 04 gru 2012

To napracowałeś się dzisiaj solidnie, a ja odpuściłam ze względu na ten silny wiatr. Myślę, że po halnym jutro będzie cieplej to pozawijam. Dobrej nocy życzę.
an_tre 19:12, 05 gru 2012

Zbyszku ale śniegu już nagromadziłeś a u nas zaczął padać dopiero dzisiaj w południe
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
zbigniew_gazda 19:30, 05 gru 2012

Marysiu - zrobione i będzie spokój. Prognozy faktycznie zapowiadają mrozy . Ale czy to sie sprawdzi ? Pozdrawiam.

Aniu - śnieg jest a po wczorajszym halnym dzisiaj na plusie. Co będzie dalej to się okaże . Tak do minus 10 to może być aby nie więcej.
Bogdzia 20:29, 05 gru 2012

U mnie też dzis było lekko na plusie , śnieg opadł, podtopniał ale już na noc -7 zapowiadają i pewnie bedzie. No cóż w końcu to zima.Pozdrawiam serdecznie.