Gdy oglądam Wasz ogród odnoszę wrazenie, ze na lrzestrzni dwóch lat istan rewolucja w nim nastąpiła. Pieknie, uporządkowanie, kwieciście
Buziam u Ciebie w watku za wierszyk pierwszomajowy
Aniu pojechałem po begonie czyli "babeczki" świadomie. Już trzeci rok sadzę w tym samym miejscu ale tym razem dwa kolory biały i różowy.
Ewo dalszy plan to bonsai jałowcowe produkcji Danusi, Witka i Ryszarda które bardzo dobrze się trzyma.
Aniu udało się że po posadzeniu cebul w jesieni wszystkie zakwitły.
Marzenko dziękuję. W tym roku mam dokończyć dwie rabatki i w każdym miesiącu coś skubnę na roślinki. Czeka nas jeszcze otynkowanie domu po wykonaniu ocieplenia w tamtym roku które bardzo zdało egzamin. Zaryzykowaliśmy i przeszliśmy po ociepleniu na ogrzewanie gazem. I jesteśmy bardzo zadowoleni.
Sylwia wiem że lubisz bo masz je u siebie. Są takie wdzięczne i myślę że jak się rozrosną to będą dwie plamy biała i różowa.
Bogdziu zaryzykowałem bo za 2 tygodnie (do ogrodników) coś urosną. Jak się będzie zanosiło na przymrozek to nakryję otuliną. Też Ci tak radzę zrobić.
Witam sąsiada
Piękne tulipanki .......
a te kanciki ..... chyba muszę na szkolenie się wybrać....
Pozdrawiam balonowo...bo koło nas właśnie imprezka balonowa....
Trzeba trochę ryzykować, szczególnie podczas takiej dziwnej wiosny jak w tym roku.
Tez ryzykuję .Dalie już posadziłam i canny.