zbigniew_gazda
21:35, 12 maj 2011

Wszystkim Wam dziękuję bardzo za piękne opinie i komentarze i cieszę się że Wam się podoba. Wiele się można nauczyć na Ogrodowisku. To przecież dzięki Waszym zdjęciom , przykładom a przede wszystkim Danusi nauce możemy urządzić nasze zakątki po nowemu. Odszedłem od wielu kolorów - jak to jest pokazane na pierwszych stronach mojego wątku. No takim punktem kolorowym pozostał drewniany kwietnik i o dziwo bratki i stokrotki świetnie się trzymają. Na tej środkowej rabatce już za wiele miejsca nie ma ale wezmę pod uwagę każdą Waszą propozycję . Napewno powinny znaleźć się na niej żurawki (myślę o takich pomarańczowo - herbacianych bo operuje tu słońce ) .Mam 3 małe bukszpaniki - możliwe że mały płotek byłby dobry.Lawenda podoba mi się bardzo a plama jednorocznych (np. begonii ) też by się przydała.
Co do paproci - moje są z lasu i ogromnie się rozłażą .Na szczęście ogranicza je kostka , ściany domu i mur oporowy od podjazdu . Ale od strony pólnocnej taki zielony płotek ma też swój urok.
Co do paproci - moje są z lasu i ogromnie się rozłażą .Na szczęście ogranicza je kostka , ściany domu i mur oporowy od podjazdu . Ale od strony pólnocnej taki zielony płotek ma też swój urok.