Mala_Mi
00:56, 15 maj 2014

Wszytko piękne.... klony super... kiedyś w szkółce zapalony gość od klonów co ma kilkadziesiąt odmian.. powiedział, że małe sie lepiej aklimatyzują ,a jak wypadną to mniejszy ból, bo wypadają młode.. i tanie 
Ogród boski.... to wiesz i ja to wiem...
Na skalniaku lawenda w pąkach, a na rabacie jedna ładna.. czytaj dość ładna Hidcote, a inne porażka... pozbierają sie ,ale kiedy??? I tak co roku.
A największy lubczyk jaki widziałam to jest u Konstancji... i też od niej mam sadzonkę... i sobie rośnie
U niej to wielki krzew.. ogromny ... gały mi wylazły z orbit.. i z wizyty u niej pamiętam najbardziej Lubczyk. i te ozdobne drobiazgi do sprzątania w domu
Drobiazgami zachwycała sie Aldona, a ja prostak... patrzyłam ile to sprzątania
I uciekłam do Adasia
I tym sposobem zawarłam pakt solidarnościowy i z Izą i z Adasiem 

Ogród boski.... to wiesz i ja to wiem...
Na skalniaku lawenda w pąkach, a na rabacie jedna ładna.. czytaj dość ładna Hidcote, a inne porażka... pozbierają sie ,ale kiedy??? I tak co roku.
A największy lubczyk jaki widziałam to jest u Konstancji... i też od niej mam sadzonkę... i sobie rośnie