Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Kindzia 19:17, 18 sie 2013

Rozrywka najwidoczniej ogrodnikowi niezbędna...a to fyto...a to opuchlak...jeszcze mnie nie odwiedziły...tfuuuuu......

Kiedyś czytałam, że z tym robalami trudna walka. Paskudnie, że na różne stadia różne środki trzeba...
Powodzenia.
butterfly 19:34, 18 sie 2013

Kasiek napisał(a)
Ja pierwszy atak opuchlakow zwalczylam srodkiem Calypso firmy Bayer Garten,na troche byl spokoj. Teraz nie bylo mnie troche w domku i widze ze znowu zaatakowaly (to chyba normalne w sierpniu) Pryskam i podlewam dzisiaj Marzenko,ten srodek moge z czystym sumieniem polecic W Polsce nie jest taki drogi a dziala

Kasiu, a zapodasz stronkę gdzie ten środek dostać ? Nie moge namierzyc....
dorciabe 20:20, 18 sie 2013

Ja dwie zeżarte bergenie wyrwałam winiąc ślimaki, a może to co innego. Czy myślicie że można przynieśc to dziadostwo jako gratis do zakupionej roślinki?. Czy żółte kuleczki w doniczce, takie strzelajace przy pękaniu to nawóz , czy nie?
polinka 20:53, 18 sie 2013

Marzenko dzięki dyskusji u Ciebie, teraz będę wyjmować w szkółce rośliny z doniczki i sprawdzać co tam w środku słychać. Trzymam kciuki za pomyślną walkę z tymi potworami.
Kondzio 21:11, 18 sie 2013

Marzenko tuliskam i wysyłam hi hi hi
AlicyaLK 23:01, 18 sie 2013

Madżenka, dzięki za info o bergenii, pewnie gdzieś się u mnie pojawi. Czytam o wstrętnych robalach! Trzymam kciuki za wygraną walkę oglądając boks W takim ogrodzie musi Ci się udać! Jak śmią Ci te robale tam w ogóle włazić!!! Diabły jedne!!
Kasiek 23:04, 18 sie 2013

butterfly napisał(a)

Kasiu, a zapodasz stronkę gdzie ten środek dostać ? Nie moge namierzyc....

Ja teraz bedac w Polsce ,pierwszy raz kupilam i to w sklepie ogrodniczym,do tej pory tu u mnie kupowalam w markecie ogrodowym,ale sa i w Obi,ale wiem ze kolezanka w Polsce kupuje na allegro Powodzenia,mozna z nimi wygrac
Kasiek 23:08, 18 sie 2013

Marzenko trzymam kciuki za wygrana walke,wiem jakie to paskudztwo Wskakuj na ring i pokaz im gdzie pieprz rosni Pozdrawiam cieplutko i najserdeczniej
Madzenka 23:09, 18 sie 2013

Witajcie Widzę, że dyskusja o opuchlakach wre
Ja swoje w źurawkach i laurowiśniach przytargałam... Ignorowałam je aż mi się rozmnożyły....
Gdy wykopię amanogawy oby się nie okazało że teź wyżarte przez te wstretne krewetki...

Na wszystkie pytana odpoiwem jutro bo dzisiaj chcę jeszcze do Was zajrzeć
AniaK 23:27, 18 sie 2013

Sprawdziłam pod uschniętą żurawką, były kuleczki, choć nie dużo, porozgniatałam, nic innego nie znalazłam, mam nadzieję że już gdzie indziej się nie przeniosły.