Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 22:32, 28 sie 2013

Buziam wszystkich. Cięcia bukszpanów dzisiaj nie było bo zapomnialam, ze dzisiaj w pracy do nocy mialam siedzieć. Wróciłam okolo 22. Mózg mi się zlasował, więc wybaczcie cięzko odpowiadać na pytania... Polecę poczytać co slychać u Was

W piatek mam urlop to ogarnę ogród, potnę do kóńca bukszpany i zrobię fotki
alinak 22:36, 28 sie 2013

ja też dzisiaj zamiast przesadzić Rh przespałam sie po pracy a że drzemka się przeciągła do 2 godzin to ciężko mi było zaskoczyć co jest co i jaki dzień dzisiaj jak się obudziłam . Marzena nikt nas nie goni . buziam
butterfly 22:38, 28 sie 2013

Marzenka, ja tez dziś w sumie nic nie zrobiłam bo połamała mi się łopatka i ziemi już nie miałam....

Odreagowałam złość przy pralce z lampką wina
Syla 22:45, 28 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Buziam wszystkich. Cięcia bukszpanów dzisiaj nie było bo zapomnialam, ze dzisiaj w pracy do nocy mialam siedzieć. Wróciłam okolo 22. Mózg mi się zlasował, więc wybaczcie cięzko odpowiadać na pytania... Polecę poczytać co slychać u Was

W piatek mam urlop to ogarnę ogród, potnę do kóńca bukszpany i zrobię fotki

ja również zamierzam jeszcze zrobić zamach nożycowy na cisy bo im irokezy sterczą niezbyt estetycznie
Urszulla 22:50, 28 sie 2013

Czytam, samo życie......czas na relaks jest bardzo ważny
Potem prace idą w tempie przyśpieszonym,
aż strach myśleć co się w sobotę będzie działo
grupa_trzyma... 22:50, 28 sie 2013

butterfly napisał(a)

Odreagowałam złość przy pralce z lampką wina

Ja też odreagowywałam z lamką wina, ale znacznie wygodniej bo w fotelu...polecam. Przy pralce hałas jest za duży
Gabrysia_ 08:31, 29 sie 2013

To czekam cierpliwie do piątku
makkasia 08:47, 29 sie 2013

Marzenko,
dzięki Tobie przycięłam wczoraj swoje irokezy, baaardzo delikatnie bo koniec sierpnia to jak piszesz ostatni dzwonek. Po drugie to mam cała plantację kuleczek, które mają być kulami więc to była tylko lekka korekta.
Tawułki też ciachnęłam. Kupiłam jeszcze trochę do donic bo mi się już znudziły wyblakłe horti.
życzę spokoju w pracy. i cieszę się z Tobą na piątek ...będą fotki !!
Margarete 09:24, 29 sie 2013

Ja tez czekam na fotki, i zgodnie z sugestią waszą podetnę jeszcze teraz mojego małego cisa którego mam w przedogródku.
Mala_Mi 10:26, 29 sie 2013

Joaska napisał(a)
Kurcze te opuchlaki to paskudztwo straszne jest , bardzo się tego boje bo widzę jakie straty przynoszą, a czy wogóle można toto zwalczyć tak na 100%?????????????
.....sama nie wiem co lepsze kret i kretowiska bez opchulaków w ogrodzie czy opuchlaki ale bez kretowisk ......

Asia... można mieć i krety i opuchlaki.... jedno drugiego nie wyklucza.... a nawet wzajemnie się napędza, bo kret lubi opuchlaki, wiec podąża za przysmakiem... ale i tak kreciki wolą dżdżownice.. z nich robią pokarm na zimę, a nie z opuchlaków...