Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

aleksandra_g 10:35, 03 mar 2014

ojacie! nawet nie wiem kiedy udało mi się te 200 stron nadrobić, szybko zleciało!

niby chora a wyrzuty jak wiem co! że po ogrodzie nie polatałam w weekend...
Mleduję, że u mnie czosnki już wychodzą!

a co do tego cellulitu to tak jak Ewa pisze! znam przepis na genialny, sprawdzony peeling:
obojętnie jakie mydło w płynie( np ziaja kokos-ladnie łaczy się zapachowo)+ kawa zmielona+ cynamon+ sól= efekat niemalże natychmiastwy!
tylko łazienka cała ufaflana w tej kawie... brr...
ewakatowice 10:47, 03 mar 2014

aleksandra_g napisał(a)
ojacie! nawet nie wiem kiedy udało mi się te 200 stron nadrobić, szybko zleciało!

niby chora a wyrzuty jak wiem co! że po ogrodzie nie polatałam w weekend...
Mleduję, że u mnie czosnki już wychodzą!

a co do tego cellulitu to tak jak Ewa pisze! znam przepis na genialny, sprawdzony peeling:
obojętnie jakie mydło w płynie( np ziaja kokos-ladnie łaczy się zapachowo)+ kawa zmielona+ cynamon+ sól= efekat niemalże natychmiastwy!
tylko łazienka cała ufaflana w tej kawie... brr...

zamiast soli to ja daje cukier... lepiej w wannie i prodziku wcierać, nacierać,...hi hi
ocia79 12:27, 03 mar 2014

Magda70 napisał(a)
Marzena...194 posty...litości!!!

Boska ta donica....u tu znów litości nie masz...ja chcę taką!! W sumie mam podobne bo drewniane...ale beton - to jest to!!
I jak tu żyć...taki cios na koniec weekendu...a taki udany był

Podpisuję się pod słowami Magdy
stingietka 12:31, 03 mar 2014

miałam kiedyś plan aby całe dwa wątki Marzenki przeczytać, bo tu dużo się instrukcji przewija i notatki chciałam robić

ale gdzie tam! po weekendzie jest tyle do nadrobienia ze jak tu czytać te tysiące stron wstecz!

pozdrawiam wiosennie - w Warszawie prawdziwa wiosna na dobre zawitała. Pięknie dzisiaj!
Milka 12:34, 03 mar 2014

Marzenko, jestem na bieżąco mus dać ciemierniki w grunt, w donicach marnieją;(
filipkam 13:12, 03 mar 2014

Fusy z kawy podobno bogate w azot. Sypałem, tylko ni można tego robić przy wietrznej pogodzie. Po silniejszym wietrze rośliny całe w suchych fusach, a po deszczu tego się odlepić nie da zbytnio...
aleksandra_g 15:36, 03 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

zamiast soli to ja daje cukier... lepiej w wannie i prodziku wcierać, nacierać,...hi hi

no ja w wannie w wannie tylko to pryska zawsze a fugi mam białe w nowej łazience i odkąd się przeprowadziłam to nie ryzykowałam z tym boskim peelingiem!

i dzięki Ewce narazie tragedii nie ma więc fugi bezpieczne
Mala_Mi 15:50, 03 mar 2014

No i chwała, że ja bez celulitku... bo jakbym się nasmarowała kawą.. to nie tylko łazienka byłaby do szorowania.. ale drożdże do kompostu.. hmm.. ja na razie zapomniałam tam mu chociaż raz w upały wody nalać.. i się nie robił....
A celulitku nie ma bo ja kilka kaw dziennie wypijam.. czyli masaż od środka.. soli i cukru też używam
Milka 17:04, 03 mar 2014

hi, hi, Aniu, uśmiałam się, no ja tak samo jak ty, ale celulitku ciut mam
baraga1904 17:16, 03 mar 2014

...poczytałam co słychac...zakup rozdrabniacza do gałęzi też mnie czeka...ostatno takie duże łodygi i gałęzie do worka na bioodpady przygotowałam i... tylko dziury w worku porobiłam....wszystko ręcznie musiałm pociac sekatorem duzo czasu to zajmuje...
...fajna instrukcja na peeling... takie bajery też lubię...
...Marzenko i jeszcze prośba na priv...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies