wietrzyk
09:01, 08 maj 2015
Nie miałam czasu odpisac wcześniej, ale Dziecko przyjechało do domu, więc jak zwykle troszkę zawieruchy 
Katiaxx i Zabaewo
zbieram odwagę na te grzybki, może się tylko okazac, że jak się już zdecyduję to będzie po grzybach
Monika to co nasuwa mi się na myśl z małych drzew lub większych krzewów:
dereń kousa lub kwiecisty
tulipanowiec Edward Gursztyn
grujecznik
buk Purple Fountain
magnolia wyprowadzona na drzewko
jabłonka ozdobna
wiśnia ozdobna (Amonagawa, Kanzan)
jarząb Flanrock
klon strzępiastokory
...
niektóre są zabudowane od dołu, niektóre szczepione na pniu, bardziej lub mniej wyrafinowane, zależy jak ma całośc wyglądac
Hortensja przezimowała bardzo ładnie, wypuściła listki. Mnie się wydaje, że ona nie jest szczepiona, tylko wyprowadzone tak w górę. Przyglądałam się, ale miejsca szczepienia nie widzę.
Aniu byłam, widziałam
Fajnie Ci to wychodzi, zmiany widoczne
Szkoda, że nie masz wątku, ale może z czasem... Widzę, że też idziesz w okrągłe linie
Czy takie róże na pniu zimują u nas bez przeszkód? Podobają mi się.

Katiaxx i Zabaewo
zbieram odwagę na te grzybki, może się tylko okazac, że jak się już zdecyduję to będzie po grzybach

Monika to co nasuwa mi się na myśl z małych drzew lub większych krzewów:
dereń kousa lub kwiecisty
tulipanowiec Edward Gursztyn
grujecznik
buk Purple Fountain
magnolia wyprowadzona na drzewko
jabłonka ozdobna
wiśnia ozdobna (Amonagawa, Kanzan)
jarząb Flanrock
klon strzępiastokory
...
niektóre są zabudowane od dołu, niektóre szczepione na pniu, bardziej lub mniej wyrafinowane, zależy jak ma całośc wyglądac
Hortensja przezimowała bardzo ładnie, wypuściła listki. Mnie się wydaje, że ona nie jest szczepiona, tylko wyprowadzone tak w górę. Przyglądałam się, ale miejsca szczepienia nie widzę.
Aniu byłam, widziałam