oczywiście jest plan, żeby bramę garażową i drzwi do garażu pomalować na brąz, ale jakoś ciągle czasu brakuje
zwróć kochana uwagę na drewno w przybliżeniu, trochę brudne i okurzone po dobudowie szopki, ale deski prezentują się całkiem idealnie jak dla mnie po 3ciej zimie, nie ma się drewna co bać, tylko trzeba użyć dobrego drewna i dobrego impregnatu czy tam lakieru.
dobudowana szopka oczywiście będzie obita jak garaż ale zima nas zaskoczyła i czekamy na wiosnę
Alex, super macie zrobioną tę zabudowę. Bardzo porządnie i starannie to wygląda. No i drewno jednak wprowadza bardzo fajny akcent. Kusicie mnie tymi listewkami strasznie!
wszystko co u mnie na dworze z drewna wykonane jest z modrzewia. Jest to chyba najlepszego rodzime drewno nie trzeba go malować i wtedy będzie szare
ja surowego szarego drewna nie chciałam, miała być czekolada wyszło jak wyszło a że musiałam dopasować kolor do podbitki to zostało to co jest może za parę lat wróci moda na brązy i będę na czasie
drewno w ogrodzie, w domu czy na domu moim zdaniem jest cudowne! do tego można łączyć ze wszystkim, z betonem, szkłem, kamieniem! do wszystkiego pasuje tylko kwestia doboru koloru