Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 12:15, 20 maj 2015

kachat napisał(a)
Ale pięknie u ciebie... Twój ogród to jeden z moich ulubionych na Ogrodowisku. I bardzo nie lubię zaglądać do twojego wątku - tylko zajrzę, i mnie zazdrość zżera, analizuję wszystkie rabaty kwiatek po kwiatku, planuję co u siebie pozmieniać, żeby też tak cudnie było... Stanowczo za ładnie jest u ciebie, popsuj coś

no masz - no to Ci powiem ze teraz chwastami zarosnie bo pielic przez najbliższy tydzień nie mogę
Ciesze się że Ci się podoba i mam nadzieję że zazdrość zastapisz inspiracja - przeciesz sama masz takie piękne klimaty!

Poza tym to tyyylu rewolucjach w ciagu 15 lat to az wstyd by było gdyby nie było co ogelądać
Mnie sie wydawało że jest przecudownie do czasu... gdy trafiłam na ogrodowisko Tu to dopiero sa mistrzowie kompozycji!
kachat 12:35, 20 maj 2015

To trzymam cię za słowo, że trochę chwastami pozarasta, nie waż się pielić, i męża też oszczędź U mnie ekhem ogród już się 3 lata robi, i jakoś się zrobić nie chce. Ale to może i dobrze, mniej do przesadzania mam

Zdrowiej Kasiek, oszczędzaj kości Ponoć mruczenie kota, wibracje kocie, pozytywnie na kości wpływają, że się szybciej kurują i mocniejsze robią No chyba, że ci dysk wypadł, na to to już tylko ćwiczenia pomagają Zdrówka!
kasiek 16:40, 20 maj 2015

kachat napisał(a)
To trzymam cię za słowo, że trochę chwastami pozarasta, nie waż się pielić, i męża też oszczędź U mnie ekhem ogród już się 3 lata robi, i jakoś się zrobić nie chce. Ale to może i dobrze, mniej do przesadzania mam

Zdrowiej Kasiek, oszczędzaj kości Ponoć mruczenie kota, wibracje kocie, pozytywnie na kości wpływają, że się szybciej kurują i mocniejsze robią No chyba, że ci dysk wypadł, na to to już tylko ćwiczenia pomagają Zdrówka!

Mąż pielenia się nie chwyta bo nie odróznia kwiatów od chwastów (z których niektóre u mnie i tak robią za dekorację). A co do mnie to masz gwarantowane
Dzieki za życzenia, kota nie mam bo mam psa kociego mordercę, moze kiedys...
I nie dysk, to powikłania pewnie po wypadkach, i tak dobrze że dopiero w oststnich latach się odezwały, a najważniejsze że po ogrodowych rewolucjach
kasiek 16:43, 20 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu domek jak nowy Ogród zachwyca jak zawsze Cmokam kochana Ja też cały maj imprezowy mam

Dzieki Gosiu, ja tak bardzo chciałam jeszcze jedno spotkanie w maju zrobić ogrodowiskowe i chyba nic z tego bo musiałam jedna z imprez na kolejna niedziele przenieść, tylko w sobotę zostawiam bo mam rodzinę a ona mi duuuzo pomaga
No trudno, jak to sie mówi - chcesz rośmieszyć Pana Boga? Powiedz mu o swoich planach
kachat 16:45, 20 maj 2015

To co żeś takiego robiła, że tyle wypadków miałaś..? Jakieś sporty ekstremalne? Czy po prostu pech do kwadratu?
Katkak 16:57, 20 maj 2015

Słonko moje kochane, mam nadzieję, że nie cierpisz bardzo, bo aż się serducho ściska. Kasiulka Krzysiek żartuje, że musisz się szybko kurować, bo kto mu pomoże zimą oczko kopać, jeśli nie Ty? . Zdjęcia jak zwykle przepiękne. Zobacz co z Krzyśkiem wymyśliliśmy . Takie robótki spodobały by Ci się bardziej, bo są znacznie bliższe murowaniu niż decoupage . Szkoda, że ta masa już się skończyła, bo jeszcze parę pomysłów bym miała . Dobrze, że nie byłam w pobliżu jak robiłaś te okienka, bo pewnie bym usłyszała za swoje . Buziaki i odpoczywaj, żebyś szybciej mogła wrócić do zdrowia .
kasiek 16:59, 20 maj 2015

kachat napisał(a)
To co żeś takiego robiła, że tyle wypadków miałaś..? Jakieś sporty ekstremalne? Czy po prostu pech do kwadratu?

Ja wariat jako dziecko byłam, i wiecznie zyjąca w swoim swiecie
W 5 klasie potraciła mnie ciężarówka a w wieku 16 lat spadłam z 7 metrowej skały - to wypadki po których mam problemy z kręgosłupem/biodrami.
Pech że sie przytrafiły, fart bo teoretycznie lekarze nie dawali mi szans - po pierszym życia, po drugim że będę chodzić, a jak zobaczysz ile ja w ogrodzie przekopałam to pewnie dołożyłam sobie...
Taki ze mnie dzik
kasiek 17:00, 20 maj 2015

Katkak napisał(a)
Słonko moje kochane, mam nadzieję, że nie cierpisz bardzo, bo aż się serducho ściska. Kasiulka Krzysiek żartuje, że musisz się szybko kurować, bo kto mu pomoże zimą oczko kopać, jeśli nie Ty? . Zdjęcia jak zwykle przepiękne. Zobacz co z Krzyśkiem wymyśliliśmy . Takie robótki spodobały by Ci się bardziej, bo są znacznie bliższe murowaniu niż decoupage . Szkoda, że ta masa już się skończyła, bo jeszcze parę pomysłów bym miała . Dobrze, że nie byłam w pobliżu jak robiłaś te okienka, bo pewnie bym usłyszała za swoje . Buziaki i odpoczywaj, żebyś szybciej mogła wrócić do zdrowia .

No własnie pisałam o kopaniu oczka, jak zwykle ześmy się spięły
Kasiu no nie jest dobrze ale bez paniki - nie umieram Dziś juz lepiej chodzę z balkonikiem nawet już czasem się puszczam
Zaraz lecę zobaczyć coście zmalowali
Mysza 17:03, 20 maj 2015

Zdrówka kochana.
Domeczek cudny i zdjęcia też
kasiek 17:07, 20 maj 2015

A kuku