Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 17:08, 20 maj 2015

Mysza napisał(a)
Zdrówka kochana.
Domeczek cudny i zdjęcia też

Dzieki
Katkak 17:16, 20 maj 2015

Fajnie, że gołąbeczki gniazdko sobie uwiły . Mój dziki klon po usunięciu tej kopy żwiru, w której rośnie pewnie sam się przewróci.
Agania 18:03, 20 maj 2015

kasiek napisał(a)

U mnie słońce więc nawet nie wiesz jakie wkurzające jest leżenie w domu, jutro poproszę eMa o leżanke na zewnątrz
A z mała to tak niechcąco wyszło, jak zobaczyłam jej ból to zapomniałam o sobie i tyle, kurcze nawet w ogrodzie nauczyłam się tak robić by się nie przeciążać...
Co do groźby to mam nadzieję że nie, ale lekarka to zobaczyła widząc moją dokumentację medyczną - kręgosłup, miednica, kilka wstrząsów mózgu, tetniak... no cóz można się wystraszyc ale dam radę!

Kasieńko jesteś taka delikatna i krucha i jak ja mam ci powiedzieć żebyś uważała jak ja bym tak samo przy dziecku postąpiła, mam nadzieję, że szybko wrócisz do zrowia i tego ci życzę
Ogród w dużym.zoomie też piękny i bardzo ładne fotki ci wyszły, ale nie wychylaj się za bardzo...
Buziak
kasiek 18:20, 20 maj 2015

Katkak napisał(a)
Fajnie, że gołąbeczki gniazdko sobie uwiły . Mój dziki klon po usunięciu tej kopy żwiru, w której rośnie pewnie sam się przewróci.

klony sa kruche i dają się łatwo łamać. Moje samosiejki raczej wyrywam ale kilka zostyawiłam, dzieci powyrzucały żołedzie i teraz mam pełno kasztanów i dębów małych
kasiek 18:24, 20 maj 2015

Agania napisał(a)

Kasieńko jesteś taka delikatna i krucha i jak ja mam ci powiedzieć żebyś uważała jak ja bym tak samo przy dziecku postąpiła, mam nadzieję, że szybko wrócisz do zrowia i tego ci życzę
Ogród w dużym.zoomie też piękny i bardzo ładne fotki ci wyszły, ale nie wychylaj się za bardzo...
Buziak

Większy jest zoom niż moje wychylenie bo kręgi mam sztywne .
Wiesz jak jest, pewnie nie raz jeszcze tak się zapomnę jak coś sobie zrobi...
Przeżyje i w końcu wezmę się za siebie , w przyszły pt mam przychodnie rehabilitacyjną i zaczynam dbać o siebie
kasiek 18:34, 20 maj 2015

I jeszcze mam kilka, z jadalni tak ładnie widać ten zakątek

jak się ciesze z tego płotu, teraz pewnie długo nic nie zrobię...

Śliczne te pieriosy z Pisarzowic
kachat 21:13, 20 maj 2015

Kasiek, jak tak czytam co ci jest, to mnie normalnie wszystko boleć zaczęło... Brrr! Ale szczęście w nieszczęściu, że wszystko zniosłaś w sumie bez większego szwanku na zdrowiu, żyjesz i chodzisz, a jak trochę się porehabilitujesz to już w ogólę będziesz niedługo śmigać po ogródku Mam nadzieję, że materac masz dobry, jak się ma problemy z plecami to to dość istotna sprawa.

Ogród na ostatnich zdjęciach zjawiskowy, skopiowałam sobie "ku pamięci" jedną fotkę, będę się inspirować
kachat 21:17, 20 maj 2015

Na pierwszej z ostatnio dodanych fotek jest na środku zdaje się że świerk biały (?), co rośnie na prawo od niego, takie wyższe, i drugie znacznie niższe szerokie pomiędzy nim a drzewkiem co widać z prawej strony..?
tusiawka 22:43, 20 maj 2015

Ślicznie u Ciebie nawet z okna.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę i dbaj o siebie.
sylwia_slomc... 23:36, 20 maj 2015

Dużo zdrowia Trzeba Ci życzyć bo raj na ziemi sama sobie stworzyłaś, ubóstwiam ten raj