Matyldowo
20:50, 20 kwi 2016
Dzięki śliczne za odpowiedz, juz jest za późno abym po ogródku latała z latarka i łopata wiec prześle zdjecia pozniej. Pędraków nie brałam pod uwagę bo widziałam u znajomej jak wyglada ich inwazja i trawa nie trzymała sie podłoża i można było kępę trawy podnieść bez większej siły ale moze to juz był zaawansowany proces wiec szczerze jestem juz wystraszona.
Mazan proszę o szczegółowe wskazówki co powinnam zrobic oczywiście pamietam o zdjęciach korzeni. Wydawało mi sie ze nawóz Yara szybki start do traw ma właściwy skład na wiosnę dla trawy pozniej używałam w sezonie letnim Yara Hydrocomplex co miesiąc i trawa wygladała rewelacyjnie gesty intensywnie zielony dywan. Będę wdzięczna za wszelkie cenne wskazówki
Mazan proszę o szczegółowe wskazówki co powinnam zrobic oczywiście pamietam o zdjęciach korzeni. Wydawało mi sie ze nawóz Yara szybki start do traw ma właściwy skład na wiosnę dla trawy pozniej używałam w sezonie letnim Yara Hydrocomplex co miesiąc i trawa wygladała rewelacyjnie gesty intensywnie zielony dywan. Będę wdzięczna za wszelkie cenne wskazówki