Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Napia 11:39, 03 mar 2016

Ile u Ciebie się dzieje Fajne zmiany na rabatce. Na drzewkach się nie znam, więc nie pomogę
kasiek 15:05, 03 mar 2016

No proszę ale lecisz - teraz kopanie?
Aronie przytnij ale nie usuwaj bo to piękny i pozyteczny krzak
Katkak 20:36, 03 mar 2016

jola54 napisał(a)
Kasiu! u mnie wszystko ok. nie wiedziałam tylko że na emeryturze jest tak mało czasu .....ale teraz już będę częściej zaglądać, bo i prac w ogrodzie przybędzie i w związku z tym będzie więcej fotek. Maluję, piekę chleb,czasem coś szyję,i tak mijają zimowe dni, ale wkrótce ciepełko zawita i będzie cudnie!.... buziaki!

To przy tylu zajęciach zima raz dwa zleciała, no i super . Wiosnę już widać i słychać, czuć jeszcze troszkę słabo .
Katkak 20:37, 03 mar 2016

Makao_J napisał(a)
Robota pali Ci się w rękach.
Ja jeszcze koczuję w domu i czekam na więcej słońca.

Ja usiedzieć nie mogę i nawet jak chłodno to naubieram na siebie kilka warstw i heja do ogrodu .
Katkak 20:37, 03 mar 2016

Napia napisał(a)
Ile u Ciebie się dzieje Fajne zmiany na rabatce. Na drzewkach się nie znam, więc nie pomogę

Dzięki Aguś. Ja ostatnio spacerowałam sobie cichutko u Ciebie i zachwycałam różami .
Katkak 20:39, 03 mar 2016

kasiek napisał(a)
No proszę ale lecisz - teraz kopanie?
Aronie przytnij ale nie usuwaj bo to piękny i pozyteczny krzak

Kasiulka teraz potrzebujemy trochę krawężników i coś tam z podjazdem Krzychu zacznie działać, bo kształt podjazdu i rabaty z oczkiem jakoś tam dopasować się musi, a potem już kopanko .
Katkak 20:44, 03 mar 2016

Taki karmniczek mam . Był w kolorze drewna, ale pociapałam po swojemu . Wisi sobie na drewutni.

I jeszcze z innej beczki. U Kondzia napatrzyłam się na czarnuszkę halcedońską i zamarzyła mi się. Nasion niestety nie mogłam namierzyć, ale... Oświeciło mnie, że przecież w kuchni mam zawieszony bukiecik zasuszonej czarnuszki. Wprawdzie nie pierwszej młodości (nie mam serca go wyrzucić), ale jest .
malgorzata_s... 20:45, 03 mar 2016

Niebieski bardzo pasuje do Twojego ogrodu
Katkak 20:45, 03 mar 2016

I nawet troszkę nasion udało mi się z tych nasienników wygrzebać. Większość zerwanych była pusta. Wysiałam je i pomyślałam, że jak coś mi z tego wyrośnie to będzie hit sezonu .
Katkak 20:46, 03 mar 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Niebieski bardzo pasuje do Twojego ogrodu

Lubię ten kolor Gosiaczku, a Tobie jest w nim wyjątkowo do twarzy .