Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:55, 05 mar 2016

ZbigniewG napisał(a)
Kasia nie miałem oczka bo wnuki(kolejne) a teraz nie mam bo jestem leniwy
widziałem na Domo aronię na pieńku ekstra[/quote

A ja bardzo chcę i teraz pewnie jakaś kałużę zrobimy płytka, a kiedyś głębsz oczko. Zbyszku jakoś nie uwierzę w aTwoje lwnistwo . Ciekqwa jestem tej aronii. Nad swoja się poznęcam po zbiorze. Zobaczysz jutro moja sosnę, z której próbuje zrobić niwaki. Narazie ma tyle wdzięku co oskubana kura. Mój maż powiedział, że wyglada jakbyto były jej ostatniechwile . Pocieszajace jest to, ze może być już tylko lepiej .
kasiek 20:20, 05 mar 2016

Katkak napisał(a)

Kasiulka teraz potrzebujemy trochę krawężników i coś tam z podjazdem Krzychu zacznie działać, bo kształt podjazdu i rabaty z oczkiem jakoś tam dopasować się musi, a potem już kopanko .

Powodzenia i uważajcie na kręgosłup. Oczko pamietasz że miałam wyniesione (tyle co stelaż), póki Daria była malutka. Jeżeli chcesz na ziemi to może trzeba by było płotek jak dla pieska zrobic ?
Ja miałam na wys 40 cm
Katkak 20:25, 05 mar 2016

kasiek napisał(a)

Powodzenia i uważajcie na kręgosłup. Oczko pamietasz że miałam wyniesione (tyle co stelaż), póki Daria była malutka. Jeżeli chcesz na ziemi to może trzeba by było płotek jak dla pieska zrobic ?
Ja miałam na wys 40 cm

Kasia stwierdziliśmy, że zrobimy kształt oczka docelowy, ale będzie teraz bardzo, bardz płyciutkie z uwagi na Igę. A jak podrośnie to znacznie pogłębimy. 9
Anda 20:43, 05 mar 2016

Bądźcie ostrożni. Małe dzieci potrafią się utopić i w 15 cm wody.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mala_Mi 20:56, 05 mar 2016

Anda napisał(a)
Bądźcie ostrożni. Małe dzieci potrafią się utopić i w 15 cm wody.

Anda ma rację..... człowiek jak wpadnie twarzą do wody i się zachłyśnie to potrafi pogubić kierunki świata..

Masz u mnie słowo do Ciebie i kilka inspiracji ..
Z kształtem docelowym dobry pomysł...
Katkak 21:00, 05 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)

Anda ma rację..... człowiek jak wpadnie twarzą do wody i się zachłyśnie to potrafi pogubić kierunki świata..

Masz u mnie słowo do Ciebie i kilka inspiracji ..
Z kształtem docelowym dobry pomysł...

Macie rację dziewczyny, nie będziemy podejmować zbędnego ryzyka. Może faktycznie ciurkadełko, a za rok, może 2 oczko. Czterolatek już zrozumie co wolno,a czego nie i nie jest tak nieporadne jak maluch.
Mala_Mi 21:10, 05 mar 2016

Acha mam 2 arionie na patyku, ale ja mam już tak szczepione
Katkak 21:12, 05 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)
Acha mam 2 arionie na patyku, ale ja mam już tak szczepione

Ja spróbuję zrobić taką ze swojej, bo jak jej nie ograniczę to całkiem mi te tuje wyłysieją.
Katkak 21:29, 05 mar 2016

Karol to sa 4 takie maluchy, w końcu nie wiem, werbena? Nie werbena? Wyszły tylko 4 i nic dalej nie rosną.

a to? Może to jest werbena? Siałam jako werbenę . Zdjęcie kiepskie, wiem.

Karol99 21:39, 05 mar 2016

Juz pierwsze bym bardziej obstawial na werbene. Drugie mi nie pasuje w ogóle, ale poczekaj trochę jeszcze. Może okaże się że jednak werbene.