Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

12:59, 22 paź 2016
Katkak napisał(a)

Usiąść się sie da, ale zaraz ubieram się cieplutko + kalosze i idę pozapierniczać do ogrodu, to cieplutko mi będzie

ja mam w planie kilka marchewek na sok wyrwac ..i nie mam odwagi
malgorzata_s... 13:00, 22 paź 2016

Katkak napisał(a)

Usiąść się sie da, ale zaraz ubieram się cieplutko + kalosze i idę pozapierniczać do ogrodu, to cieplutko mi będzie

U mnie za mokro na robotę Podziwiam kolory z okna
Katkak 13:03, 22 paź 2016

kasiek napisał(a)
Jaki piękny klon - to ten co choruje?

KAsia en co choruje, to ten obok perukowca
też ładnie przebarwiony, ale to jeszcze nie jest jego ostatnie słowo, pokaże więcej .
Katkak 13:04, 22 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Kasiu, u Ciebie jest tak przytulnie i tak kolorowo, że spaceruję tu co wieczór, ale nie zawsze zostawiam ślad...nie chcę się narzucać...gdyż Ty u mnie w ogrodzie chyba nie bywasz?

Dziękuję Ci Słonko. Obiecuję, że postaram się być znacznie częstszym gościem u Ciebie .
Katkak 13:05, 22 paź 2016

eee_taam napisał(a)

ja mam w planie kilka marchewek na sok wyrwac ..i nie mam odwagi

A u mnie jedno dziecię u dziadków, drugie właśnie zasnęło, więc już grzeję łopatę .
Katkak 13:07, 22 paź 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)

U mnie za mokro na robotę Podziwiam kolory z okna

Gosia u mnie właśnie przestało lać, a lało od wczoraj od 15:00. Ale Artemisy posadziłam ciut za blisko i muszę przesadzić. Przy okazji może zdążę opróżnić wodę z oczka co by donice przy mrozie nie spękały. Sąsiad niechcący rozwalił mi glinianą donicę przed domem, więc i z tym porządek muszę zrobić, bo od tygodnia straszy, a czasu nie miałam. Lecę więc .
Mala_Mi 13:20, 22 paź 2016

Katkak napisał(a)
i trawy, i kokoryczki, i tawułki...

Śliczny widok...

Machałam Ci przedwczoraj ..ale byłam na 9 rano.. głupio trasę ułożyli..zamiast skończyć na D. to rozpoczęli od D
Mala_Mi 13:20, 22 paź 2016

Katkak napisał(a)

Gosia u mnie właśnie przestało lać, a lało od wczoraj od 15:00. Ale Artemisy posadziłam ciut za blisko i muszę przesadzić. Przy okazji może zdążę opróżnić wodę z oczka co by donice przy mrozie nie spękały. Sąsiad niechcący rozwalił mi glinianą donicę przed domem, więc i z tym porządek muszę zrobić, bo od tygodnia straszy, a czasu nie miałam. Lecę więc .

A u nas wczoraj lało prawie od rana
Katkak 18:15, 22 paź 2016

Mala_Mi napisał(a)

Śliczny widok...

Machałam Ci przedwczoraj ..ale byłam na 9 rano.. głupio trasę ułożyli..zamiast skończyć na D. to rozpoczęli od D

Kurcze, szkoda, ze o 9. Ale może znów niedlugo będziesz przez D jechać i wpadniesz choćby na kawuche .
18:54, 22 paź 2016
grzeje łopate ...dobre..od razu mi przyszło do głowy hasło "odpalam dziabackę " bo to jednak cześciej jej używam

u mnie trawnik chlupał ...bałam sie wejsc na rabaty bo bagienko mogłoby mnie wciagnąć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies