Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje trudne początki, domek przy lesie.

Moje trudne początki, domek przy lesie.

eda 22:22, 22 mar 2014

Czekam na foty by podziwiać zmagania i otuchy dodaję serdecznie miłego wieczorku życzę Lucynko
Nikita 22:34, 22 mar 2014

Lucynko, ja też czekam na fotorelację z robótek ogrodowych....
Ewa4 23:36, 22 mar 2014

Wpadlam na foto relację ale skoro ma być jutro to przyjdę jutro .
kitek81 00:57, 23 mar 2014

Ja też jestem ciekawa postępów, to przyjdę już w sumie dzisiaj na fotorelację
Pozdrawiam :*
Mathildis 14:16, 23 mar 2014

Luckaa napisał(a)
Kasia ja wczoraj popikowałam lobelie i juz mam dosyć, i to chyba bedzie moja ostatnio lobelia, Kasia a powiedz mi siejesz jakies warzywa teraz już do gruntu?

też nie lubię tych maleństw pikować, chociaż sama lobelia zachwyca
Luckaa 17:05, 23 mar 2014

Dziś troche pogoda sie popsuła, rano było ok, więc pograbiłam i ogarnęłam po ostatnich rewolucjach, i zdążyłam porobić fotki i zaczęło padać, może troche popadac bo posypałam nawóz, więc roślinki pojedzą i popiją i będa pięknie rosły, a teraz moje małe przemiany

Tujki przed

Tak po fryzjerze

Wzięłam się wkońcu za nowego-starego lokatora, który po przyjezdzie wyglądał tak

Po fryzjerze, z drugiej strony jest troszke łysy od ziemi, ale już mu dołożyłam małe sadzonki.

A teraz masaż pleców poprosze

Mathildis 18:32, 23 mar 2014

Luckaa napisał(a)
Dziś troche pogoda sie popsuła, rano było ok, więc pograbiłam i ogarnęłam po ostatnich rewolucjach, i zdążyłam porobić fotki i zaczęło padać, może troche popadac bo posypałam nawóz, więc roślinki pojedzą i popiją i będa pięknie rosły, a teraz moje małe przemiany
(...)

A teraz masaż pleców poprosze

kurcze ja też lubię pracować w niedzielę..... ale się wstydzę... zresztą dziś u mnie od samego rana pada...
masażu Ci nie zrobię, ale mogę połaskotać coby oprócz pleców jeszcze mięśnie brzucha rozruszać
Luckaa 22:27, 24 mar 2014

Mathildis napisał(a)

kurcze ja też lubię pracować w niedzielę..... ale się wstydzę... zresztą dziś u mnie od samego rana pada...
masażu Ci nie zrobię, ale mogę połaskotać coby oprócz pleców jeszcze mięśnie brzucha rozruszać

A co to za praca, dla mnie to sama przyjemnośc
asiach 23:37, 25 mar 2014

Witam. Przyszłam z rewizytą. Widzę, że sporo już pracy za Tobą - super. Ja też dłubię w niedzielę jak tylko sprzyja pogoda. To taki miły relaks. Jeżeli to nie praca zarobkowa to nie jest to grzech A tak na marginesie jak 14 lat temu przeprowadziliśmy się do naszego domu i trzeba było wziąć się do pracy, żeby działka jakoś wyglądała, przyszedł sąsiad i zwrócił nam uwagę, że tubycy źle to odbierają. Wtedy szliśmy za dom tak aby nikt nas nie widział. Po co drażnić "lwa" Pozdrawiam
Luckaa 09:37, 26 mar 2014

asiach napisał(a)
Witam. Przyszłam z rewizytą. Widzę, że sporo już pracy za Tobą - super. Ja też dłubię w niedzielę jak tylko sprzyja pogoda. To taki miły relaks. Jeżeli to nie praca zarobkowa to nie jest to grzech A tak na marginesie jak 14 lat temu przeprowadziliśmy się do naszego domu i trzeba było wziąć się do pracy, żeby działka jakoś wyglądała, przyszedł sąsiad i zwrócił nam uwagę, że tubycy źle to odbierają. Wtedy szliśmy za dom tak aby nikt nas nie widział. Po co drażnić "lwa" Pozdrawiam

Na szczęście nasi sasiedzi nas nie widzą, bo mieszkają za daleko, ale jak m kiedyś robił ogrodzenie w niedziele a my je malowialiśmy, to jego wujek marudził, a tak naprawde do keidy mamy to wszystko robić, praca do późna, dzieci, dom, soboty troche i niedziela pozostaje jak mama przypilnuje mi dzieci, niestety takie czasy zabiegane mamy... , a dla mnie to sama przyjemność pogrzebac w ziemi.