Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje trudne początki, domek przy lesie.

Moje trudne początki, domek przy lesie.

kitek81 21:46, 24 lut 2015

Myślałam dziś o Tobie więc chyba telepatycznie Cię tu ściągnęłam
widzę, ze nie próżnujesz i działasz pełną parą na ten nowy sezon
pamiętam o trawie pampasowej dla Ciebie, będę siać ją na początku marca
pozdrawiam
Luckaa 21:53, 24 lut 2015

Kasiu trawa pampasowa jest jednoroczna? Bo pamietam że w zeszłym roku tez siałas.
kitek81 22:14, 24 lut 2015

Luckaa napisał(a)
Kasiu trawa pampasowa jest jednoroczna? Bo pamietam że w zeszłym roku tez siałas.

niby nie jest jednoroczna, ale zimą lubi przemarznąć! ja swojej nie okrywałam, więc zobaczymy, czy dała radę, w sumie zima była łagodna!
Luckaa 10:29, 15 mar 2015

Mi nawet kilka ostnic przetrwało, poprzycinałam ostatnio suche żdzbła, ostrzygłam równiutko i powypuszczały nowe listki
eda 15:13, 15 mar 2015

Macham ja tez mało gadam Lucynko wolę obrazkowe pismo zdjęciować się luuubię Dałaś fotki zaraz luknę ...
eda 15:14, 15 mar 2015

Trzaskaj szybko co wylazło z ziemi uwielbiamy podziwiać buzzzzi
zawitka 16:49, 15 mar 2015

Lucynko --- dzięki zajrzałaś moje kwiatki pięknie kwitły w zeszłym roku po gnojówce z pokrzywy.W tym roku też tak zrobię . czy już pracujesz w ogrodzie to pokazuj ! ! A to dla Ciebie kfffiotek ! !
Luckaa 17:48, 15 mar 2015

Pracuje już pracuje, bardziej niż w ogrodzie to wkoło domu, mam wyczerpanie materiału. Zamieszkanie na starym terenie wychodzi mi już bokiem, mam wrażenie że to walka z wiatrakami, ile my już z emem włożyliśmy siły i pracy w nasz teren a nadal nic nie widać, a ile jeszcze pracy przed nami, oboje mamy juz dosyć, a najgorsze jest to ze oboje nie mamy już pomysłu jak to ogarnąć. Nie ma jak to budowa na pustej działce z możliwoscią zagospodarowania, kocham to moje jedyne i wyjątkowe miejsce na ziemi, ale już naprawde mam dość.
A tu migawki z dzisiaj
co to wyszło z ziemi? Bo ja nie mam pojęcia, i to w kilku różnych miejscach

I krokusiki

Psiamama 20:10, 15 mar 2015

Witaj Luckaa Wpadłam do Ciebie się przywitać. Przeczytałam cały Twój wątek. Też zamieszkałam na starym terenie i miewam chwile zwątpienia, ale niechybnie mam więcej ku temu powodów niż Ty Wnętrza domu masz skończone, wybrukowane, rośliny piękne rosną. Kochana najgorsze masz za sobą. Stary teren to zawsze większe wyzwanie niż się na początku wydaje. Znam ten ból. Ale co tam, wiosna, słońce, z ziemi wychodzi i nie ważne że nie wiemy co ważne, że nie chwast i że żyje Dzieje się Życie! pozdrawiam Cię ciepło
Luckaa 20:59, 15 mar 2015

MIło mi psiamamo. Chyba się pokusze i wstawie zdjęcie tego jaki mam widok z sypialni, aż żal patrzeć, ale tam już porządkujemy i jest nadzieja, ale przy domu mam wiate, wielki garaż, budynek socjalny, które są troche obdrapane, ale uzywane i bedą przy moim domu czy mi się to podoba czy nie