Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

sofijka 23:21, 14 kwi 2014

Witaj AIKa,

przebiegłam się po Twoim ogródku, widzę, że plan ambitny jest i będzie się dużo działo. Będę podglądać Pogoda, jak u nas, okropna, ale widzę, że mocno zmotywowana jesteś, że w tę zimnicę w ogrodzie siedziałaś Podziwiam szczerze!

Pozdrawiam
AlKa 23:58, 14 kwi 2014

Witam Sofi fakt motywacja jest i lubie zmiany więc etap przesadzania i planowania nakreca mnie do pracy. A co do dzisiejszego dnia a raczej wczorajszego to mam nadzieję że nie odchoruję tego
admete 07:17, 15 kwi 2014

AlKa napisał(a)
Aga mam nadzieję że kawka smakowała,miło mi bardzo.

Oj bardzo!!!!!
Zawsze mi smutno jak mi się kubełek kończy, bo wtedy muszę już zmykać i działać

I tak jest teraz ostatni łyczek i odrywam się od monitora

Miłego dzionka
bleebla 16:50, 15 kwi 2014

Pomimo pogody w kratę dużo zrobiłaś w ogródku. Lepsza pogoda w kratkę niż deszcz non stop
A co to ta morwa? Przypomina mi jeżynę...
AlKa 20:03, 15 kwi 2014

bleebla napisał(a)
Pomimo pogody w kratę dużo zrobiłaś w ogródku. Lepsza pogoda w kratkę niż deszcz non stop
A co to ta morwa? Przypomina mi jeżynę...

Mi też jeżynę przypomina u mnie podział ja kwiaty i inne ozdobne a M owoce i warzywa. Nie jest jeszcze ustalone kto będzie owoce zbierałi przetwarzał
bleebla 21:58, 15 kwi 2014

Dokształciłam się w temacie mowrowym Przyznam, że pierwszy raz o niej usłyszałam. Pożyteczna bo zbija cukier i na kaszel dobra. Ciekawam tylko jak smakuje a wikipedia podaje, że do ciast tart, win i likierów dobra

Ściaskam
AlKa 22:34, 15 kwi 2014

bleebla napisał(a)
Dokształciłam się w temacie mowrowym Przyznam, że pierwszy raz o niej usłyszałam. Pożyteczna bo zbija cukier i na kaszel dobra. Ciekawam tylko jak smakuje a wikipedia podaje, że do ciast tart, win i likierów dobra

Ściaskam

Ja znam z opowieści mamy, to smak z jej dziecistwa twierdzi że dobrrraa, słodkawa.
Mala_Mi 09:33, 16 kwi 2014

Morwa ma smak mdły. Ciemna bardo farbuje ręce i ubrania.. ale jako dziecko jadłam. Miałam też w ogrodzie.. i tez jadłam. Szpeciele albo jaki grzyb załatwiły mi pienne drzewka Jeżeli idzie o smak, to są smaczniejsze owoce. I można sie rozczarować.
AlKa 16:00, 16 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Morwa ma smak mdły. Ciemna bardo farbuje ręce i ubrania.. ale jako dziecko jadłam. Miałam też w ogrodzie.. i tez jadłam. Szpeciele albo jaki grzyb załatwiły mi pienne drzewka Jeżeli idzie o smak, to są smaczniejsze owoce. I można sie rozczarować.

Czyli chyba dzieci morwe polubią... Cóż smaki z dzieciństwa czasem sa przeceniane. Przekonam sie jeśli owoce będą, bo sadzonki mini i na bank w tym roku nie skosztuję Ja tam i tak najbardziej lubie truskawki... W sezonie jem na śniadanie obiad i kolację i nie mam dosyć
admete 16:12, 19 kwi 2014