Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:56, 02 maj 2018

Trawki...

paulina_ns 15:58, 02 maj 2018

Hortensje i inne...

paulina_ns 16:01, 02 maj 2018

paulina_ns 16:05, 02 maj 2018

I kolejne moje maleństwo hihi kupione w biedronce klon going green

BKosimkArt 16:10, 02 maj 2018

Oj skąd ja to znam, przeważnje jak coś zaplanuję to tak wychodzi że któreś z trójki zachoruje... zdrówka dla dzieci życzę.

Kloniki piękne, kurde jak ja je lubię... w biedrze teraz były czy wcześniej??
lindsay80 17:06, 02 maj 2018

piękne majowe fotki.
Ja takie małe kloniki 3 lata temu w Obi po 5 zł kupiłam, a dziś już są okazałymi krzaczkami.

Twojego metalowego ptaka pierwszy raz widzę!
_Martini_ 18:04, 02 maj 2018

Śliczne miejsca masz w ogrodzie
Co to za trawka na pierwszym zdjęciu? Kloniki bardzo ładne. Jakoś nigdy nie pałałam do nich miłością wielką, choć jednego mam. Ale ten ostatni przemawia do mnie kolorem, super jest. Dzisiaj właśnie mocno się w biedrze zdziwiłam, że są w ofercie.
paulina_ns 19:29, 02 maj 2018

BKosimkArt napisał(a)
Oj skąd ja to znam, przeważnje jak coś zaplanuję to tak wychodzi że któreś z trójki zachoruje... zdrówka dla dzieci życzę.

Kloniki piękne, kurde jak ja je lubię... w biedrze teraz były czy wcześniej??

Basiu ja też uwielbiam klony dzisiaj po wizycie u dentysty kupiłam jeszcze jednego oczywiście zakup nie przemyślałam i musiałam trochę pozmieniać na rabacie, zakupiony kilka dni temu zmienił miejsce, a kupionego posadziłam w jego miejsce

A co do dzieci, u nas to już tradycja, jak są jakieś święta, wszystko pozamykane wtedy zawsze coś się dzieje...

Edit. No ja go dzisiaj kupiłam, nie wiem czy one teraz są, czy ostało się tylko kilka sztuk, u nas był jeszcze atropurpureum, ale jego już mam
paulina_ns 19:33, 02 maj 2018

lindsay80 napisał(a)
piękne majowe fotki.
Ja takie małe kloniki 3 lata temu w Obi po 5 zł kupiłam, a dziś już są okazałymi krzaczkami.

Twojego metalowego ptaka pierwszy raz widzę!

To bardzo dobra wiadomość a okrywałaś je na zimę? One takie malutkie i boję się trochę jak sobie poradzą...

A ptak przyfrunął z tydzień temu
paulina_ns 19:40, 02 maj 2018

_Martini_ napisał(a)
Śliczne miejsca masz w ogrodzie
Co to za trawka na pierwszym zdjęciu? Kloniki bardzo ładne. Jakoś nigdy nie pałałam do nich miłością wielką, choć jednego mam. Ale ten ostatni przemawia do mnie kolorem, super jest. Dzisiaj właśnie mocno się w biedrze zdziwiłam, że są w ofercie.

Dziękuję Martynka za miłe słówka ta trawka to Carex Montana, fajnie wygląda na rabacie, chociaż u mnie to jeszcze maluszek z tamtego roku...ja lubię klony za ich kolorystykę i za to,że mocno się wyróżniają na rabacie, szkoda tylko,że są dosyć delikatne i mogą rosnąć nawet kilka lat jak pewnej zimy je umrozi, ale moim zdaniem warto i tak zaryzykować