Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

sarenka 21:31, 04 cze 2018

paulina_ns napisał(a)
Obiecałam pokazać zdjęcie co ostatnio pochłania cały mój wolny czas, miało być zdjęcie jak skończę, ale brakło mi wczoraj białej farby i będzie kończone dopiero w poniedziałek, ale co tam - prezent od nas dla dzieciaczków na dzień dziecka

Śliczny!
Możesz mi napisać jakimi farbami malowalas? Też chce szaro biały
Nasz ciut podobny,ale z zabudowanym tarasem ( daszek) mąż musi jeszcze skończyć barierke,balustradę,schody, okiennice. A ja chcę kupić farby i malować!!!
alis 21:36, 04 cze 2018

Paula, domek czadowy! Kolory takie w moim guście
Rejzi 22:27, 04 cze 2018

paulina_ns napisał(a)
Obiecałam pokazać zdjęcie co ostatnio pochłania cały mój wolny czas, miało być zdjęcie jak skończę, ale brakło mi wczoraj białej farby i będzie kończone dopiero w poniedziałek, ale co tam - prezent od nas dla dzieciaczków na dzień dziecka

Poprostu cuuuudo! Rewelacyjne kolory
Kasia_CS 06:17, 05 cze 2018

Hej Pracusiu! Cudny domek! Odkąd widziałam podobny u koleżanki dokładnie w tym stylu i kolorach pomalowany, to nie wyobrażam sobie, żeby domek dla Kuby i Kai miał być w innej formie super wyszło!

Mój eM chce zrobić sam, więc w razie czego można zaprojektować od A do Z- chciałabym bardziej azurowy, zeby nie zaslanial zbytnio ogródka i nie był za ciężko na tych naszym mikrym aerale.

Piękne różyczki masz. I czekam na ladowarkę
KasiaBawaria 08:21, 05 cze 2018

Domek przepiekny!!Mamy, tylko wyzszy. Musze go pomalowac i chyba zgapie od ciebie farbe!!
paulina_ns 21:32, 05 cze 2018

mrokasia napisał(a)

Przyznaj się, wstałaś o 4 rano?

Prawie a dokładnie o 5 musiałam wszystko podlać i tak mnie jakoś natchnęło żeby wszystko ogarnąć
paulina_ns 21:33, 05 cze 2018

Margerytka40 napisał(a)

Nie ,nasz M sam zrobił ,ale jest bardzo podobny. Też przydałoby się go pomalować.

Mój tym razem poszedł na wygodę, ale może i lepiej już 2 lata dzieciom robił i pewnie jeszcze trochę by poczekali
paulina_ns 21:38, 05 cze 2018

sarenka napisał(a)

Śliczny!
Możesz mi napisać jakimi farbami malowalas? Też chce szaro biały
Nasz ciut podobny,ale z zabudowanym tarasem ( daszek) mąż musi jeszcze skończyć barierke,balustradę,schody, okiennice. A ja chcę kupić farby i malować!!!

Megi ja zakupiłam farby dekoral biały matowy i jasny popielaty, są to farby do drewna i metalu, na pewno nie będą chroniły drewna tak jak np drewnochron, ale u nas zjeżdżiłam wszystkie sklepy i niestety nic nie było w tych kolorach, wszystkie dostępne kolory to te tradycyjne olcha, mahoń, a ja jakoś ubzdurałam sobie tak kolorystycznie i musiałam kombinować
paulina_ns 21:46, 05 cze 2018

alis napisał(a)
Paula, domek czadowy! Kolory takie w moim guście

Dziękuję Alicjo, powiem szczerze,że cudnie wygląda w ogrodzie, tylko teraz huśtawka i stół z ławkami drewniany jakoś mi do niego nie pasuje są pomalowane w tradycyjny sposób kolorem mahoniowym, ale obawiam się,że mąż nie da ruszyć to przecież on malował jedynie co to jeszcze karmnik dla ptaków mogę przemalowac na biało
paulina_ns 21:49, 05 cze 2018

Rejzi napisał(a)

Poprostu cuuuudo! Rewelacyjne kolory

Dziękuję bardzo